![]() |
İREM sizce ne demek, İREM size neyi çağrıştırıyor? * Benim kardeşimin adıdır.Diğer adıda Ilgı fakat Ilgı'yı değil İrem'i seviyor. irem sahane bi isim.. bu ismi taşıdığım için cok sanslıyım.. İREM 'cennette bulunan üzüm bagları ' anlamına geliyor..bence bi ismin güzel olması için bu anlam yeter.... sevgi dosluk eş ve hayat ifade ediyo irem anlamı cennet bahçesi fakat bazı kitaplarda allahın sevmediği kul ve ya yalancı cennet olarak geçio nedense aklıma hep bİskREM geliyor benim adımda irem birgün bulmaca çözerken cennet bahçesiin diğer adını istiyordu bende anneme sordum annem bana senin adın dedi bazıları cennet diyor bazıları cennet bahçesi ikisindeen biri BEN ADIMI ÇOKKKKK SEEEEVVVİİİYYYOOOMMM [img]/images/smilies/smile.gif[/img] benim adım irem adımdan çok memnunum anlamınıda cennet bahçesi olarak biliyorumve bunun doğru olduğunu sanıyorum irem banatürlü türlü meyveleri çiçekler hatırlatır bitiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim. bitiiiiiiiiiiiiiiiimiiii cennet bahçesi demek. ayrıca sokakların mis kokular koktuğu,binalrın altından,gümüşten yapıldığı ve bir kum fırtınası sonucu kumlar altında kaolan efsanevi bi kent Kaynak:Antropoloji |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:29 PM. |