Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Sözlük

Uyarılar

Sözlük Nedir,Kimdir,İngilizcesi,Türkçesi,Nerededir,Hayatı,Anlamı,neden,sadece,anlamı,kullanımı,çeşitleri türkçe sözlük, sesli sözlük, ingilizce sözlük, türkce sözlük, almanca sözlük, moonstar sözlük, eng sözlük, fransızca sözlük, turkçe sözlük, tükçe sözlük, sözlük türkce, sözlük türkçe, hollandaca sözlük, pratik sözlük, türçe sözlük, rusça sözlük, redhouse sözlük, inglizce sözlük, sözlük almanca, turkce sözlük, rusca sözlük, ingilzce sözlük, babylon sözlük, bedava sözlük, sözlük sesli, mtu sözlük, sözlük indir, çeviri sözlük, teknik sözlük, italyanca sözlük ispanyolca sözlük, zargan sözlük, sözlük indirme, fransizca sözlük, dil sözlük, yunanca sözlük, japonca sözlük

VİCDAN sizce ne demek, VİCDAN size neyi çağrıştırıyor?

Serbest Kürsü ve Sözlük VİCDAN sizce ne demek, VİCDAN size neyi çağrıştırıyor? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız * bir zamanlar hepimizin sahip olduğu şey. o her ne ise'ye yüzümüzü dönerek... hiç bir şey olmamış gibi davranabilecek raddeye geldik artık. mutlu muyuz? tebeşir ile bir çarpı atsanıza hayatımıza konuştuğumuz gibi. dünden hiç bir hesaplaşma kalmasın, yarın boynumun borcu ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi

VİCDAN sizce ne demek, VİCDAN size neyi çağrıştırıyor?

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 08-01-2009, 06:54 PM   #1 (permalink)
Albay
 
Üyelik tarihi: Dec 2008
Mesajlar: 432,578
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bluemoon24 is an unknown quantity at this point
Standart VİCDAN sizce ne demek, VİCDAN size neyi çağrıştırıyor?

*



bir zamanlar hepimizin sahip olduğu şey.







o her ne ise'ye yüzümüzü dönerek... hiç bir şey olmamış gibi davranabilecek raddeye geldik artık. mutlu muyuz?







tebeşir ile bir çarpı atsanıza hayatımıza konuştuğumuz gibi. dünden hiç bir hesaplaşma kalmasın, yarın boynumun borcu olsun. iklimler yetişsin imdadımıza.







pardon, 'siz' dedim, siz veya sen, her hangi biri gibisiniz şu an. karşılıksız sevmek, yıllar boyu özlemek yahut değer vermek nedir, bilir misiniz?







cevabı biliyordum ve halen biliyorum:







... 'Vazifesini dikkatle yapmış olanların mükafatı, herşeyden önce vicdan huzurudur.'







Vicdanından







Korkmayandan







korkarım...







vicdan ne demektir?







Vicdan Tanrının tatlı fısıltısıdır. Vicdanın sesi bütün kanunların önündedir.



Hiç bir suçlu vicdanında beraat edemez! ...







vicdan çok kişide bulunmayan günümüzde insanlara yabancı gelen bir kavram.







Ne düşünüyorsan, ne yapabiliyosan kaliten o kadardır ey ademoğlu... Uyan ve silkelen... Ömür geçiyor... Bu dünya fani... Esas olan öbür dünyada verilemiyecek hesaplardır... Veee en önemli hesapta vicdan hesabı ve kul hakkıdır... Eğer içinin bir köşesi rahat değilse hala ozaman Medenice konuşmayı, tartışmayı bilmeyenlerin konuşduklarınının arkasından nal toplarsın...







HASBİHÂL MEHMET ŞÜKRÜ BAŞ

mehmet_sukru_bas@mynet.com





GAZİMİN PROTEZİ, VEKİLİN MAAŞI

VE VİCDANIN (V) Sİ





Bu ülkede yasalar şahıslara göre düzenlenir. Bu ülkede yasalar yine şahıslara göre uygulanır. Bu durum zaman zaman muhalefet partilerinin gözüne çarpar "Düzelteceğim" diyerek iktidar olur ve asla düzeltme yoluna gitmez çünkü işlerine gelmez. Çünkü zülfü yâre dokunur.

TBMM Genel Sekreteri Rauf Bozkurt, TBMM yönetiminin, kanuni zorunluluk gereği 15 Temmuz 2007'de milletvekillerinin maaşlarını tam olarak hesaplarına yatırmak zorunda olduğunu bildirdi. Bozkurt 22 Temmuzda yapılması planlanan 23. dönem milletvekili seçimi Öncesinde 15 Temmuzda ödenmesi gereken milletvekili aylıklarının bazı siyasi parti mensupları arasında ve kamuoyunda tartışma konusu olduğuna dikkati çekerek, bu konudaki düzenlemenin, 3671 Sayılı Kanunun 6. maddesine göre düzenlendiğini bildirdi:

Bu yasayı biraz açıklayabilirsek Milletvekilleri üç aylık maaşlarını 15 Temmuzda alacaklar. Seçim 22 Temmuzda olduğuna göre bir haftalık maaşları hak edilebilen maaş olup 3 Bin 640 Tl. Maaşları ise Haksız ödeme, hak edilmemiş maaş olarak kabul ediliyor

*****

Bu tabloya baktığımızda vekillerin bir haftalık mesailerine karşılık üç aylık maaşlarını alacaklarını bu haksızlığın giderilmesi için bir yasaya ihtiyaç olduğunu görüyoruz.

Yasaya…

Söz konusu bu yasa bu güne kadar bu gibi olayların yüzlercesi zuhur etmesine rağmen acaba niye alınmadı veya alınma ihtiyacı duyulmadı?

Alınamazdı çünkü muhatabı Milletvekilleri idi.

Ne demek Milletvekillerine verilen aç aylık maaşlarını vekil bir hafta görev yapıyor diye geri almak. Var mı öyle üç köfte beş kuruşa?

Bu Güneydoğuda iki ayağından veya iki kolundan birisini kaybeden gaziye ödenen protezin ödeneğine benzemez ki! Usul ve esaslarına uygun olmadığından faiziyle birlikte geri alınabilsin.

Fazladan ödenen bu 24 milyarcık (Bir asgari ücretlinin 36 aylık maaşı) bir maaş bunun neyini geri alacaksın ayıp değil mi?

Duyanlarınız duymuştur. Öğretmenlerimiz rahatsızlıkları nedeniyle üç gün rapor alsalar ders ücretlerinden kesiliyor. Vekile ödenen üç aylık fazladan maaş kesilmiyor. Bunun adı yasadır. Mevzuatta yeri vardır.

Yine duyanlarınız duymuştur kalp hastasının şeker hastasının yüksek tansiyon hastasının ilaçları verilirken ilacın ucuz olanı tercih edilerek ilacın benzeri verilmek suretiyle tasarrufa gediliyor. Vekilin fazladan aldığı 34,6 milyar maaşçığına dokunulmuyor.

Hani bunların dokunulmazlığı var ya maaşlarına da dokunulamıyor.

Bununda adı yasadır. Bununda bay mevzuatta yeri vardır.

Kimileri buna vicdan meselesi de diyebiliyor.

Vicdan meselesi.

Vicdan…

64 senelik ömür güzergâhımızda gece gündüz aradığımız ancak (V) sini bile görmediğimiz bay mevzuatta yeri olmayan bir duygu.

Kimilerine lazım, kimilerine lazım olmayan duygu.

Vicdan! ! !

Bakalım nedir bu vicdan?

"Bulma, bir şeyi bir halde görme kalple hissetme, duygu kendinden geçme, dalma iyiyi kötüden ayıran ve seçen bir yapıya sahip olan kalpteki gizli ve görünmeyen his."

Vicdan! ! !

Geç bir kalem bunun ne yasada ne de mevzuatta yeri yok.

Siz bunun adına ne derseniz deyin ancak hak, hukuk, adalet sözcüklerini sakın ola telaffuz etmeyin ve helal haram edebiyatına da girmeyin.

Çünkü inandırıcı olmuyor, olmuyor, olmuyor….

*****



15 Mayıs 2007 Tarihli ELAZIĞ NURHAK Gazetesinde yayımlanmıştır.







gerçek cennet,yada gerçek cehennem... yahudiler bunu daha önce keşfetmişler...cehennem bizim vicdanımızdadır...







Kaynak:Antropoloji

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

bluemoon24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


VİCDAN sizce ne demek, VİCDAN size neyi çağrıştırıyor?

Serbest Kürsü ve Sözlük VİCDAN sizce ne demek, VİCDAN size neyi çağrıştırıyor? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız * bir zamanlar hepimizin sahip olduğu şey. o her ne ise'ye yüzümüzü dönerek... hiç bir şey olmamış gibi davranabilecek raddeye geldik artık. mutlu muyuz? tebeşir ile bir çarpı atsanıza hayatımıza konuştuğumuz gibi. dünden hiç bir hesaplaşma kalmasın, yarın boynumun borcu ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:12 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.