![]() |
CEP TELEFONU KULLANMAMAKTA ISRAR ETMEK sizce ne demek, CEP TELEFONU KULLANMAMAKTA ISRAR ETMEK size neyi çağrıştırıyor? * çok saçma nasıl bir dünyada yaşadığımız belli bu zamanda cep telefonu kullanmamak bence çok yanlış dağda yaşayası gelmek zaçmalamak başka dertleri olmak yaniiii bennnn....arkadaşlarım istedikleri zaman bana ulaşamamalarından şikayetci ama almicim işte almicimmmmm Ben cep telefonu kullanmayan insanlardan biriyim dokuz yıl kullandım ama iki yıla aşkın bir süredir kullanmıyorum bu beni hatırlayın bende varım yada bencil günümüz teknolojisini red eden ukala bir insanım anlamına gelmez çünkü cep telefonu bana göre özel bir kullanım içerir insanlara baktığımda asgari ücretli bir çok şahıs maaşının üçkatı telefon kullanıyor sizce bu çokmu makul bence değil yada elde gereksiz bir biçimde daha içerisindeki fonksiyonlarından yararlanmayı kullanmayı bilmeyen çok bencil insanlar var ama yinede herkese saygı duyarım.kendi seçimleridir lütfen cep telefonu kullanmayan insanlarada kullananlar saygı duysunlar ayrıca bir polemikde yaratmak istemiyorum bu benim düşüncelerim yalnızca beni bağlaaaaaaaaaaR.. 'beni farkedin çığlığı' AA BAKIN BEN SİZDEN FARKLIYIM demek Herkes Mersin'e giderken inadına tersine gitmek. olağan kullanmayıcı birini tanıyorum.. eline yakışmıyor.. ısrar da etmiyor.. en önemlisi gerek duymuyor.. 2004 yılına kadar dayanabildim sonunda ısrarlara dayanamdım bende aldım Kaynak:Antropoloji |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:32 AM. |