![]() |
EMİN OLMAK sizce ne demek, EMİN OLMAK size neyi çağrıştırıyor? * önce kesinleştir kafanda emin ol bakalım yerinden.. sonra kafa tut tereciye.. İki defa oldum çünkü adım da Emin. pardon 1400 küsür yıl önce olacaktı [img]/images/smilies/smile.gif[/img])) emin ol ben senin hayal edemeyeceğin kadar ilerde bir yerdeyim... siz medeniyetin 'm'sini bilmiyorken bizim inacımız 1400 lü yıllarda medeniyetin temel taşlarını koydu ve eşsiz bir medeniyet meydana getirdi... insana insan olduğunu hatırlattı....! ! siz soğuk orak çekiçle beyninizi tirmalamaya devam edin.... anarşist ruhunuz belkı tatmin olur... nedemışti çemil meriç ' bu ülkede öldürülmesi gereken ölüler var' ben öldürdüm..darısı sizin başınıza.... örnek: istmet inönü [img]/images/smilies/smile.gif[/img]) emin olmak aptalların işidir. emin misin? gocunacak birşeyin olmadığına... mümkün mü? ) 'bir' gün ya, Allah kahretsin bir tek gün olsun...dedirten şeydir emin olmak. herkesten önce olaya atlamanın kıstaslarından biridir kesinlikle galiba yani herhalde [img]/images/smilies/smile.gif[/img] Kaynak:Antropoloji |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:29 AM. |