![]() |
DELİKANLI ADAM sizce ne demek, DELİKANLI ADAM size neyi çağrıştırıyor? * Delikanlı adamın kalbi dupdurudur, dipdiridir. Aşkını mala mülke göre ayar etmez. Sevgisini ırkına, kanına, memleketine göre taksim etmez. Muhabbetlerini çıkarların, yaranmaların, yalakalıkların terazisinde tartmaya kalkmaz. Sevdi mi adam gibi sever 'adam'a muhabbet eder, 'insan'ı sever. 'Latif Bozdoğan' özür dilemesinide bilir. bozulmaz... ömürlüktür! az bulunan varlik..... Delikanlı adam dediğin mi nedir? Delikanlı yüreği pek sözü tektir.Dedikodu yapmaz karı kız ayağına yatmaz yalanla işi olmaz çevresindekine zarar vermez korur kollar yanındaki adamı kurtların içine atmaz gerekirse kendi gider ölümle yüzleşmeye.İşini kendi halleder milleti peşine takmaz gerekirse alayına isyan eder ama söylediği sözün arkasında durur geri adım atmaz.Verdiği sözden caymaz bilse ucunda ölüm var caymaz.Şimdi siz bunu okurken diyosunuzdur sen bunları biliyosun ama uyguluyor musun? Benim yerim belli ben doğunun sesi bitlisin efesi... ne hikmetse bütün çıyanlık bunlardan çıkar..kızdığında 'biz delikanlıyız uleeyynnn! ' nidasıyla şiddet uygulamayı kendine hak gören,* insan * değil deli (!) kanlı olmayı seçen canlı türü.. sözünde duran her şeyini güvenebileceğin ve paylaşabildiğin sayısı ne yazıkki azalan adamlar. rol yapmayan adam..... uykusu gelebilen kişi Kaynak:Antropoloji |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:35 AM. |