![]() |
GEÇMİŞ OLSUN sizce ne demek, GEÇMİŞ OLSUN size neyi çağrıştırıyor? * ara ara belkide bulursun gündüz gece yalvar yakar olursun ... geçmişler olsun geçmişler olsun arkadaşım......... aranızdan çıkmadı bir adam yolunuza ermedi hiç kafam kaçamadım o da benim hatam geçmiş olsun şimdi herşey yalan. Artık bizde Litvanya yı yeneriz bi daha ne yapalım. -alo kazım amca çocukları sünnet ettirmişin geçmiş olsun -iyide benimkini kesmedilerki bana niye geçmiş olsun diyosun -ya şey onlara geçmiş olsun tabi.. yani ilet demek istiyorum kadın hastadır ve arayanı yoktur derken kapı çalar kapıdaki komşudur ve elinde bir tencere.. -aa komşu buyrun buyrun öhö öhö -şey ben bu süt.. -ya niye zahmet ettiniz üstelik abartmışsınız bir tencere -aslında ben.. -bir bardak gönülleri yapmaya kafi idi ay çok tşkkr edrm -şey diyorum bizim buzdolabı arızalıda -ee.. beraberliğe şükretmesi gerekenlere ) evet olsun ihlamur iç kuzum ihlamur [img]/images/smilies/smile.gif[/img]) fb bjk maçından sonra tüm fb lilere dilenecek en güzel temenni [img]/images/smilies/smile.gif[/img] Kaynak:Antropoloji |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:38 AM. |