![]() |
HAKAN TÜRKYILMAZ sizce ne demek, HAKAN TÜRKYILMAZ size neyi çağrıştırıyor? * malatyada tanımıştım bu elemanı..aşırı sağ görüşlü mafyamatik kitapları olan ama gerçekçi vatandaş Uyandığımda Mahşerdi isimli kitabını okumuştum. Ölüm, kıyamet, psikoloji, tasavvuf gibi konular üzerine yazıları var. (Arafta aşk yalnız yaşanır. Neden mi? Orada kendinden başkasını sevemezsin. Çünkü sana birileri ya da kendin için çarpacak bir yürek vermezler. Dirildiğini sanırsın ama ruhun hala kafestedir. Kurtulmak istesen gideceğin yer yok, sevdiklerin yoktur. Yalnızca sen varsın. Yaşayacak bir gündüzün bile yokken nasıl geceyi ararsın? Sen tek kişilik bir aşkın kurbanısın. Yalnız kendine ağlar, yalnız kendine gülersin, sonsuza kadar aklından çıkmaz sen mutlak kaybedensin. Akrebin beynindedir, damarlarına zamanın zehrini zerk eder ve sen açlığı öğrenirsin, dişlerin sadece kelimeleri öğütür, yeis, yuttuğun en acı lokmandır. Yaşadığın ve kıyısını bir türlü bulamadığın kum denizinde cenneti unutur, gördüğün herkesten ölüm dilenirsin. "Keşke" dersin, beni gerçekten sevenin aşkına karşılık verseydim. Aşk yalnız yaşanır, kendini seversin ve Araf yalnızların ülkesi olur. Unutulmuşların toprağında tek tanıdığın sen olursun hiç kimse seni anlamasa da, hiç kimse sana bakmasa da sen o ülkenin en meşhurusun. Neden mi? Şunu asla unutma! Arafta kalanların sonuncususun) Kaynak:Antropoloji |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:38 AM. |