![]() |
B.Ö.D.E.N sizce ne demek, B.Ö.D.E.N size neyi çağrıştırıyor? * Bana Öfkelenme Diyeceğim Eğretiye Nedense belki de belkide ama koca bir sıfırdır böden..ama ya değilse..yaa o gerçek ten varsa! ! ! .. ya tuturdun bi Böden meselesi...hatır için kafa yorup duruyoz işte.. Be den BÖ, ö den Ö,De den De, E den E, Ne den Ne.....ben nededim şimdi hiç bişiy koca bi sıfır..bödeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnn [img]/images/smilies/smile.gif[/img]) bana neyüdüğü belli olmayan bir dersanenin kısaltılmışı gibi geldi. Büyük ÖğretimDersaneleri Enstitüsü Müdürlüğü diyecem olmayacak Nüdürlüğü [img]/images/smilies/smile.gif[/img]) Bir kısaltma. Açılımı: 'Beni Öfkeden Deli Eden Nesne'. Burada 'nesne'nin anlamı 'şey' anlamındadır ama bödeş demek kulağa hoş gelmediğinden böden demiş atalarımız. yokkk..arkadaşlar..böden böcü falan değill...o bir örgüttt...o bölücü değillll...birleştirici bir örgüttt..rakı gibi..arkadaşlık gibi...dostluk gibi...japon yapıştırıcı gibi [img]/images/smilies/smile.gif[/img]) açıklaması da şöyle: Birleştirici Örgüt Deli Edecek Nifaklarını yani B.Ö.D.E.N. (bu mudur....evet...budur) böcü. o da bi çeşit böcü. pambılıpabböceee biliyor ne olduğunu. zararsızmış. kocaman bi böcekmiş. bana annemin anlattığı masallardaki bir tekerlemeyi hatırlattı. eeedeeen bööödeeeen. yartıl yurtul. çeeeek. kurtulllllllll [img]/images/smilies/smile.gif[/img])) böden ne anladığımız zaman herşeyi anlayacağız..yaşamın anlamındaki ışıltıdır böden..böden var artık ve hiç birşey alıştığımız gibi olmayacak..ve bazen bağırasım gelir böödddeeennnn diye..acaba niye.. Kaynak:Antropoloji |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:56 PM. |