Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Sözlük (http://www.hayatimdegisti.com/forum/sozluk/)
-   -   MAZHAR ALANSON sizce ne demek, MAZHAR ALANSON size neyi çağrıştırıyor? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/sozluk/150589-mazhar-alanson-sizce-ne-demek-mazhar-alanson-size-neyi-cagristiriyor.html)

bluemoon24 08-01-2009 10:45 PM

MAZHAR ALANSON sizce ne demek, MAZHAR ALANSON size neyi çağrıştırıyor?
 
*



çocukluk ve ilkgençlik dönemime şahit olmuş, büyük ihtimal orta yaş dönemime de eşlik edecek,



ruh bütünlüğünün sağlanmasında, akıl deformasyonun önlenmesinde tavsiye edilen, herhangi bir yan etkisine rastlanmamış, bünyede leziz tat bırakan bi müzik grubunun baş vokali..



gruptan bağımsız çıkarttığı albüm de sevilmiş, aynı şefkat ve sevgiyle bağra basılmıştır..







benim muhteşem üçlümden bi tanesi.çok seviyorum onu ve şarkılarını.hani hiç hali yokmuş gibi söylüyor ya şarkıları. off ya ne karizma.allah yaratıyo işte.







Bu yeni nesle 'en uzağa sen gittin en çabukta sen döndün, sen neymişsin be abi' tarzı şarkılarını dinletmek lazım..







Kabedeyken, ilk gününde yazdığı 'yandım, yandım' ikinci gününde de 'ki ne yandım' ile başlayan parçası dincilerin afarozuna uğramış ki, millet dengesini kaybetip şuursuzca saldırıyor.







Eski cool'lardandır. Severim [img]/images/smilies/smile.gif[/img]







medet..!



Anlattığına göre bu yandım ulan yandım şarkısını Biricik için değil hacca giderkene yazmış. Mekke güneşinin altında ensesinde boza pişerken isyan etmeleriymiş bu yandım yandımlar-lakin anlatırken sarhoş gibi bakıyordu [img]/images/smilies/smile.gif[/img])







Kaynak:Antropoloji


WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:22 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.