Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Sözlük

Uyarılar

Sözlük Nedir,Kimdir,İngilizcesi,Türkçesi,Nerededir,Hayatı,Anlamı,neden,sadece,anlamı,kullanımı,çeşitleri türkçe sözlük, sesli sözlük, ingilizce sözlük, türkce sözlük, almanca sözlük, moonstar sözlük, eng sözlük, fransızca sözlük, turkçe sözlük, tükçe sözlük, sözlük türkce, sözlük türkçe, hollandaca sözlük, pratik sözlük, türçe sözlük, rusça sözlük, redhouse sözlük, inglizce sözlük, sözlük almanca, turkce sözlük, rusca sözlük, ingilzce sözlük, babylon sözlük, bedava sözlük, sözlük sesli, mtu sözlük, sözlük indir, çeviri sözlük, teknik sözlük, italyanca sözlük ispanyolca sözlük, zargan sözlük, sözlük indirme, fransizca sözlük, dil sözlük, yunanca sözlük, japonca sözlük

MESCİD sizce ne demek, MESCİD size neyi çağrıştırıyor?

Serbest Kürsü ve Sözlük MESCİD sizce ne demek, MESCİD size neyi çağrıştırıyor? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız * DIRAR MESCİDLERİ hayrın nimetiyle tamam olduğu, Allaha sonsuz hamd, kulu ve rasûlü Muhammede (sallallâhu aleyhi ve sellem) âline, ashabına ve onlara tâbi olanlara salât-ü selâm olsun. Medinede münafıklar örgütlenebilmek ve aynı zamanda nifaklarını gizlemek için bir mescid bina ettiler ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi

MESCİD sizce ne demek, MESCİD size neyi çağrıştırıyor?

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 08-01-2009, 10:53 PM   #1 (permalink)
Albay
 
Üyelik tarihi: Dec 2008
Mesajlar: 432,578
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bluemoon24 is an unknown quantity at this point
Standart MESCİD sizce ne demek, MESCİD size neyi çağrıştırıyor?

*



DIRAR MESCİDLERİ







hayrın nimetiyle tamam olduğu, Allaha sonsuz hamd, kulu ve rasûlü Muhammede (sallallâhu aleyhi ve sellem) âline, ashabına ve onlara tâbi olanlara salât-ü selâm olsun.





Medinede münafıklar örgütlenebilmek ve aynı zamanda nifaklarını gizlemek için bir mescid bina ettiler ve Rasulullahı (S) orada namaz kılıp açılış yapması için davet ettiler. Allah (C.C.) ise o münafıkların asıl gayesinin müslümanları bölmek, nifak yuvası kurmak olduğunu Rasulüne bildirdi.[1] Bu mescidin adı Dırâr (zarar) Mescididir. Rasulullah da (S) o mescidi yaktırdı.





İslam düşmanı münafıklar, müslüman kisvesinde, İslamın kurumlarını kullanarak müslümanları acze düşürmeye, aralarına fitne atıp birbirine düşman etmeye, dinin gerçeklerini gündem dışı edip bidat ve hurafelerle cahilleştirmeye ve bu sayede onların kanını emmeye halen devam etmekteler. Onların oyunlarını bozmak şöyle dursun anlamaktan aciz, münafıkların dırar mescitlerini yakacak ümmet, galiba vahy beklemekte! Bu gün dırar mescitlerine selamı kesmek, onların ticaretine bulaşmamak, onlara kanını emdirmemek, onlardan dinini öğrenmemek, onlar için cehennem azabı gibidir. Maddeperest din simsarları ancak böyle cayır cayır yanar.





Günümüzde nice mescidi dırarlar vardır ki islami kisveye bürünmüş, müslümanları sömürerek, holding olmuş, bu münafık teşkilatın kurduğu bir şirket dansöz oynatırken, bir başka şirketleri, evliya masallarıyla müslümanların beynini bulandırmakta, dünyadaki felahımızı üçler, yediler, kırklar, kutuplar, ğavslar (haşa) gibi İslam dini ile ilgisi olmayan çok tanrılı dinlerin kahramanlarına havale etmekteler. Gazete, dergi, tv., radyo ucuz yahut bedava kitaplar vasıtasıyla, müslümanların sadece o süpermenlere tevekkül etmesini ve işin gerisine karışmamasını telkin ediyorlar. Ne Kuranı Azimüş Şanda ne sahih sünnette yeri olmayan sapık inançları ve Allahın şiddetle yasakladığı şirk itikadını yaymakla bu münafık teşkilat müslümanların sadaka ve zekat parasıyla dırar mescidini büyütmüş, gazetesiyle bölücülük yapmakta, tv. si ile necaset yaymakta, yayın evleri ile islamın saf itikadına ve kardeş toplum ilkesine bomba yağdırmaktadır.Bu münafıkların ürün ve yayınlarını tercih etmeyi ibadet sayacak kadar ahmak olanlar kendi celladını besleyen zavallılardır. Allah azze ve celle bizleri müşrik, kafir, ve münafıkların oyunlarını bozan, yalnız Kendisine kulluk etme şerefine nail olan kullarından eylesin.







Daha büyük dırar mescitleri de var ki dünyanın bir çok yerinde onlar daha da kamufle ve asıl dindar rolünde ümmetin belasıdır. O ümmet ki Kuranı duvarların yücesine asmakla ondan fayda umar olduğu için, din simsarlarının kolay avıdırlar, hem dünyası yenecek hem ahireti yenecek bir av.







Gayretli fakat cahil insanları samimiyetlerini suistimal ederek dergâha düşüren,







dünya hayatından ve nimetlerinden arınmayı, dinde yükselmenin yolu diye yutturan,







bu felsefeyle yoğurdukları müslümanları dünya arenasının dışında tecrid eden







böylelikle meydanı kafirlere bırakan,







İslamı mağara dini, açlık dini diye ineğe tapanların dinine çeviren, şeyh taslakları neticede o bilgisiz insanları kimi zaman rabıta[2] ile kimi zaman Allahtan istenilecek yardımı kendisinden istetmekle (ölüsünden bile) , ilimle techiz etmek şöyle dursun, onları sapık ve müşrik itikada sahip etmekle, dünyada kafirin oyuncağı, ahirette ise Allahın asla affetmeyeceği şirk günahıyla ebedi cehenneme sevk etmektedirler.[3] Oysa Allahın Rasulü (S) Tebuk seferinden dönerken yıkmıştı Mescidi Dırarı, nerde o meşakkat, nerde o gayret ki felah bulalım. Cennetle müjdelenen sahabeler bile, bu cennet ve şefaat simsarı şeyhler gibi ahireti garanti etmenin keyfinde değildi. Şeyhi olmayanın şeyhi şeytandır! Diyen bu şeytanlar, her birinin başında azılı şeytanların oturduğu nice tarikler icad etmişlerdir ki, birbirinden hoşlanmayan, kendi tarikatını üstün sayan bu bölücü unsurları icad edenler asla Rasulullahın (S) tebliğ ettiği din üzere değillerdir. Bu dırar mescitlerini azılı İslam düşmanları inşa etmiş, münafık uşakları da halen gayeyi mamur etmektedirler. Gaye ümmeti islamdan uzaklaştırmak, kafire hizmet eden, müslümandan hoşlanmayan bir din icad etmek, ümmeti bölük pörçük etmek ve bunun nimetlerinden faydalanmaktır.







Kendisine soru dahi sorulmayan, vaz-u nasihat etmeyen, tevhid akidesini yaymak şöyle dursun şirke tahvil eden, Allahın sırat-ı müstekıymi üzerinde kulları yoldan çıkaran, din hakkında Allah (Azze ve Celle) hakkında ilimsiz ve bilgisizce konuşan bu şeytanlar İblisin avaneleridir.[4] Babasından oğluna, oğlu yoksa damadına devrolunan bir saltanat ki dünyada yüzlercesi mevcut, her biri kendisine beyat alır yani ümmetin yüzlerce başı vardır ve bu başların her biri ayrı tarafa çeker. Ümmetin menfaati değil kendi menfaatleri önce gelir, postu kimseye kaptırmazlar, hele âlimin, fakîhin hiç hakkı yoktur o postta.







Dünyanın her yanında oluk oluk müslüman kanı akarken, kılı dahi kıpırdamayan, şu kadar milyon müridim var diye kibirlenen, davetlerde, yemeklerde, limuzinlere, mersedeslere sığmayacak kadar semizleşmiş bu münafıklar güruhunun açtığı mescidi dırarlardan da sakınmalıyız ki dinimiz adına, dünyamızı ve ahiretimizi ifsad edemesinler.







Kendisini Kuran ve sahih hadis ilimleriyle mücehhez kılmayan, Rabbiyle ve Onun Nebisiyle tanışmayan her müslümanın rastlayacağı bir mescid-i dırar olacaktır ve o zarar mescidi onun dinini ifsad edecek ve din kardeşine düşman edecek, nifak ve tefrika asla tükenmeyecektir. Bu da zalimlerin ve işgalcilerin ve şeytanın arzuladığı ve körüklediği bir ateştir. Dolayısıyla nerede bir müslümanın burnu kanatılsa, cahilliğiyle tefrikaya, tefrikacılığı ile güçsüzlüğe sebep olan her kimse bundan mesul olacaktır. Müslümanlar aralarındaki (dini, ictimai, bütün) ihtilaflarda Allahı ve Rasulünü hakem tayin etmedikçe, hükmüne boyun eğmedikçe asla iman etmiş olmazlar.[5]







Bu gün darmadağın kendisini savunmaktan aciz kalmış bu ümmet saydığımız ve daha saymadığımız bütün mescidi dırarlardan uzak durmalı, dünyasını ve ahiretini mamur edecek dinini, saf ve berrak kaynaklardan almalıdır. Allahın ipine sımsıkı sarıldığını söyleyen din kardeşim günde bir sayfa Kuran okuyor musun? Rabbin sana dünyada kimsenin değer vermediği kadar değer veriyor, Onun İlâhî Kelâmını anlamaya çalışıyor musun?







Müminler güç sahibi olup barışın ve adaletin öncüsü olmalıdır. Güçsüz müslümana ve dahi tüm insanlığa adaletle hükmedecek İslâmdan gayrı hak din mi var?







VE SELAMÜN ALEL MÜRSELİN VEL HAMDÜ LİLLAHİ RABBİL ALEMİN (08.12.2006 17:27)



İnsanların namaz ibadetini gerçekle$tirdiği genelde minaresi olmayan (küçük cami)







secde yapilan yer demek lugatta..







Kaynak:Antropoloji

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

bluemoon24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


MESCİD sizce ne demek, MESCİD size neyi çağrıştırıyor?

Serbest Kürsü ve Sözlük MESCİD sizce ne demek, MESCİD size neyi çağrıştırıyor? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız * DIRAR MESCİDLERİ hayrın nimetiyle tamam olduğu, Allaha sonsuz hamd, kulu ve rasûlü Muhammede (sallallâhu aleyhi ve sellem) âline, ashabına ve onlara tâbi olanlara salât-ü selâm olsun. Medinede münafıklar örgütlenebilmek ve aynı zamanda nifaklarını gizlemek için bir mescid bina ettiler ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:23 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.