| ||||||||||
|
Serbest Kürsü ve Sözlük CAHİT SITKI TARANCI sizce ne demek, CAHİT SITKI TARANCI size neyi çağrıştırıyor? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız * aklıma bir tek kendim gelirim çünkü bende şair gibi ölümden çok korkarım ah aklımdan ölümüm geçer sonra bu kuş bu bahçe bu nur bugün ilk olarak ağladım bekar odamın penceresinde hani ev bark hani çoluk çocuk ne geçti elime ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 (permalink) |
Albay ![]() Üyelik tarihi: Dec 2008
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() * aklıma bir tek kendim gelirim çünkü bende şair gibi ölümden çok korkarım ah aklımdan ölümüm geçer sonra bu kuş bu bahçe bu nur bugün ilk olarak ağladım bekar odamın penceresinde hani ev bark hani çoluk çocuk ne geçti elime bu hayatın meyhanesinde kerhanesinde yatağım hergece böyle soğuk saadet bu ömrün neresinde lisede otuzbeş yaş şiirini katledip yaş onbeşe çevirdiğimiz büyük şair! Şu Desem ki şiiri var ya, ben yazdım [img]/images/smilies/smile.gif[/img] yani ben yazsaydım bu kadar severdim bir şiiri. Bitiriyor beni yaa. Ben hiç bir şiir, hiç bir şarkı, hiç bir film..vs için her okuduğumda/dinlediğimde.. neyse.. aynı tadı aldım demedim ama bu şiir öyle. güzel şiirlerin şairi... yaş otuz beş yolun yarısı eder dante gibi ortasındayız ömrün delikanlı çagımızdaki cevher yalvarmak yakarmak nafile gözünün yaşına bakmadan gider şakaklarıma kar mı yagdı ne var benim mi Allah'ım bu çizgili yüz yaz gözler altındaki mor halkalar neden bana düşman görünürsünüz yıllar yılı dost bildigim aynalar Öyle yalnız kaldım ki hayatımda Kimi gün öldüm kimi gün ilah oldum Çok zaman annemin dizlerine hasret Koydum başımı kendi dizlerime Doya doya ağladım Paylaşırsa dost paylaşırmış İnsanın derdini sevincini Dost ümidiyle ortalığa düşmeye gör Hangi kapıyı çalsan kimseler yok Hangi omuza dokunsam yabancı çıkar Aşık mı olmadım taparcasına Bir Mecnun geçti o çöllerden bir de ben Diz mi çektirmedim alemde Kerem gibi Ferhat gibi gürz mü sallamadım dağlara Ne Leyla yar oldu bana ne Aslı ne Şirin O gün bugün sırtımı kendim sıvazlıyorum Sabahları sokağa çıkmadan evvel Cesaret şairim cesaret Kendi saçlarımı okşuyorum geceleri Sevgilimin saçları niyetine Abbas / Cahit Sıtkı Tarancı Haydi Abbas, vakit tamam Akşam diyordun işte oldu akşam. Kur bakalım çilingir soframızı Dinsin artık bu kalp ağrısı. Şu ağacın gölgesinde olsun Tam kenarında havuzun. Aya haber sal çıksın bu gece Görünsün şöyle gönlümce. Bas kırbacı sihirli seccadeye, Göster hükmettiğini mesafeye Ve zamana. Katıp tozu dumana, Var git, Böyle ferman etti Cahit, Al getir ilk sevgiliyi Beşiktaş'ta Yaşamak istiyorum gençliğimi yeni baştan. (NAH YAŞARSIN) Baştan beri bir tek manevi değeri vardır Cahit Sıtkı'nın 'ÖLÜM'.... severek okurum... sezgileri ve söylemi güçlü bir şair.. 'bayram sabahı bile olsa, sensiz doğan günü neyleyim' 'bende,senden gayrı hasret, değmez gözyaşı dökmeye.' çok sevdiğim dizelerindendir... 'ağlarım hatıra geldikçe gülüştüklerimiz' DESEM Kİ Desem ki vakitlerden bir Nisan akşamıdır, Rüzgârların en ferahlatıcısı senden esiyor, Sende seyrediyorum denizlerin en mavisini, Ormanların en kuytusunu sende gezmekteyim, Senden kopardım çiçeklerin en solmazını, Toprakların en bereketlisini sende sürdüm, Sende tattım yemişlerin cümlesini. Desem ki sen benim için, Hava kadar lâzım, Ekmek kadar mübarek, Su gibi aziz bir şeysin Nimettensin, nimettensin! Desem ki... İnan bana sevgilim inan, Evimde şenliksin, bahçemde bahar Ve soframda en eski şarap. Ben sende yaşıyorum, Sen bende hüküm sürmektesin. Bırak ben söyleyeyim güzelliğini, Rüzgârlarla, nehirlerle, kuşlarla beraber. Günlerden sonra bir gün, Şayet sesimi farkedemezsen, Rüzgârların, nehirlerin, kuşların sesinden, Bil ki ölmüşüm. Fakat yine üzülme, müsterih ol Kabirde böceklere ezberletirim güzelliğini, Ve neden sonra Tekrar duyduğun gün sesimi gökkubbede, Hatırla ki mahşer günüdür Ortalığa düşmüşüm seni arıyorum. Kaynak:Antropoloji
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Serbest Kürsü ve Sözlük CAHİT SITKI TARANCI sizce ne demek, CAHİT SITKI TARANCI size neyi çağrıştırıyor? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız * aklıma bir tek kendim gelirim çünkü bende şair gibi ölümden çok korkarım ah aklımdan ölümüm geçer sonra bu kuş bu bahçe bu nur bugün ilk olarak ağladım bekar odamın penceresinde hani ev bark hani çoluk çocuk ne geçti elime ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi