![]() |
DAHA ŞİMDİDEN ÖZLEDİM sizce ne demek, DAHA ŞİMDİDEN ÖZLEDİM size neyi çağrıştırıyor? * daha ne kadar oldu bilmiyorum nekadar agladım onuda zaman kavramım kalmamıştı ellerimi usulca bırakıp gideli,ben seni özledim ben sen arkanı döndüğün anda özledim ben seni yanımdayken daha şimdiden özledim... özleyeni değil de özleteni merak ettiriyor. Cana can katışını... Sevda ile bakışını... Yüreğinin içten akışını... daha şimdideden özledim....bir daha ki gelişini...... diyor nev....en sevdiğim şarkılarından birisinde.... [img]/images/smilies/smile.gif[/img] özlemeyi aylardır iyi bilenlerdenim. meğer kapı arkası bile gurbetmiş sevgilim... bir daha ki gelişini.... bir hafta olmadı daha.....şimdiden 'nedir' dostlarımı özledim.... )) ..Pp datça dan tüm nedir yazarlarına sevgiler ve selamlar yolluyorum..............bazı rumuzlara tabii ki daha çok..............- )) ..Pp susma sustukça sıra sana gelecek! mümkünse uzaktayken bol bol özleyin! hatta ağlayın...arada hava boşluğu yokken agucuk yapıp, su sizi ayırdığında 'nea? ' deyince bu güzide terim beeeeyle (bknz. sol eli havada sallama hareketi) havada kalıyor... Kaynak:Antropoloji |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:50 AM. |