![]() |
ECZANE sizce ne demek, ECZANE size neyi çağrıştırıyor? * eczane nedir Pharmacy yazmak camekanlarına yeni moda.... bir eczanem olsun isterdim,akşama kadar koklayayım...ohh mis.... kalfam olsun isterdim,çaktırmadan soysun tükkanı.... olsun, ben sahte reçeteyle telafi ederdim o paraları... geçmişe dair kalmış bir hayal artık..... içimde kaldı mı hayır.... nöbetçiii.......[img]/images/smilies/frown.gif[/img]( eczane: eski türkçeye dayalı bir kelime olabilir yani aciz-hane- aciz-evi olabilir hasannn_z 21 ankara ünlü bir komedyen hastalanır ve arkadaşları hemen doktara gitmesini söyler. o da şöyle cevap verir - doktora gidip tedavi olurum çünkü para kazanıp yaşaması lazım eczaneyegidip ilaç alırım çünkü onunda yaşaması için kazanması lazım. ama o ilaçları asla içmem çünkü benim de yaşamam lazım.. biktim ulan bu eczanelerden...adim basi eczane....yan yana olanlari kapat gitsin anasini satiim...memlekette dükkan birakmadilar bee...5 milyar kira de,yine tutuyorlar hayret bisey ya...bay geldi...öögkk... eczane bir emlakci iki...tükan birakmadiniz uleeeeen memlekette...birakinca biraz ticaret yapalim... sürsaj (etiket değişimi) konusunda omuz omuza savaş verdiğimiz dostlarımız...bir de doktor havalarından vaz geçseler...! ? Darphane Kaynak:Antropoloji |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:23 AM. |