![]() |
G.O.R.A. sizce ne demek, G.O.R.A. size neyi çağrıştırıyor? * ben valla g.o.r.a. diyince aklıma Cem YILMAZ'ın filmi aklıma geliyor G.O.R.A. bana Turk olmaktan duydugum ayricaligi, ve guzel yurdumun guzel insanlarinin bizi kahkahalarla 'biz' yapma ustaligini cagristiriyor, her ne kadar senaryonun cogunlugu uzayda gecse de.. Her sahnede bizi biz yapan o kadar cok detay var ki.., Eline saglik Cem Yilmaz.. Cem yılmazı hatırlatıyor.izledim beğendim. İzlemediğim ve izlemediğim için de en ufak bir pişmanlık duymadığım, diğerlerinden bir farkı olmayan film... Her seyretttiğimde başka bir komik ayrıntı yakaldığım,tekrar tekrar seyretsem de gülme krizlerine girrdiğim Cem Yılmaz filmi. öldürmedi öldürmedi........bayılttı..........))) Logar Dünyalılardan tiskiniyorummmm... yunus abinin müziklerini yaptığı en iyi Türk filmlerinden.. arif-hidrojonini koydunmu bunun...... adam-ne hidrojeni bee.... bob-ne hidrojeni olum.... arif-oglum teknik tabir kullanıyorum..bizi bişi bilmiyo sanmasın.... Kaynak:Antropoloji |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:33 PM. |