Sözlük Nedir,Kimdir,İngilizcesi,Türkçesi,Nerededir,Hayatı,Anlamı,neden,sadece,anlamı,kullanımı,çeşitleri
türkçe sözlük,
sesli sözlük,
ingilizce sözlük,
türkce sözlük,
almanca sözlük,
moonstar sözlük,
eng sözlük,
fransızca sözlük,
turkçe sözlük,
tükçe sözlük,
sözlük türkce,
sözlük türkçe,
hollandaca sözlük,
pratik sözlük,
türçe sözlük,
rusça sözlük,
redhouse sözlük,
inglizce sözlük,
sözlük almanca,
turkce sözlük,
rusca sözlük,
ingilzce sözlük,
babylon sözlük,
bedava sözlük,
sözlük sesli,
mtu sözlük,
sözlük indir,
çeviri sözlük,
teknik sözlük,
italyanca sözlük
ispanyolca sözlük,
zargan sözlük,
sözlük indirme,
fransizca sözlük,
dil sözlük,
yunanca sözlük,
japonca sözlük
| FADE TO BLACK sizce ne demek, FADE TO BLACK size neyi çağrıştırıyor?Serbest Kürsü ve Sözlük FADE TO BLACK sizce ne demek, FADE TO BLACK size neyi çağrıştırıyor? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız *
r şarkisi.
ama ri teşvik eden degil, sadece rdan onceki birkac dakikada hissedilen boslugu lirik bir kusursuzlukla tasfir eden bir şarki.
elinde babasinin traş takimindan aşirdigi jiletle yataginin uzerinde oturan bir ergen icin, o jileti bileklerine surtecek şarki olmayacaktir ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi |
|
08-01-2009, 11:33 PM
|
#1 (permalink)
| Albay
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| FADE TO BLACK sizce ne demek, FADE TO BLACK size neyi çağrıştırıyor? *
r şarkisi.
ama ri teşvik eden degil, sadece rdan onceki birkac dakikada hissedilen boslugu lirik bir kusursuzlukla tasfir eden bir şarki.
elinde babasinin traş takimindan aşirdigi jiletle yataginin uzerinde oturan bir ergen icin, o jileti bileklerine surtecek şarki olmayacaktir asla fade to black. cunku hala hissedebiliyor olmayi fark ettirir ona.
sozlerinde 'olsem de kurtulsam! ' dinlenirken, muziginde oyle sade bir ihtişam vardir ki! 'ne kadar guzel! ' unlemiyle kendinden gecirir insani. her notasi yurege basiliyormus gibi, her satiri dinleyenin kendi dudaklarindan dokuluyormus gibi.
boyle bir guzelligi hala hissedebilen birisi neden hissizlige savursun ki kendisini? ?
elindeki jileti birakir ergen rdan bir onceki ana eslik etmis, ama bir sonraki adimi onunla beraber atmamayi tercih etmis olarak...
yaşam solup yok olacak görünüşe bakılırsa
her gün sürükleniyorum daha uzaklara
kendi içimde kayboluyorum
hiçbir şeyin önemi yok başka hiç kimsenin
yaşama isteğimi yitirdim
kalmadı verecek başka hiçbir şeyim
kalmadı benim için başka bir şey
beni kurtaracak sona ihtiyacım var
işler eskisi gibi deil
içimdeki birini özlüyorum
ölümcül bir kayıp, gerçek olamaz bu
hissettiğim bu cehenneme katlanamıyorum
boşluk dolduruyor beni
ızdırap noktasına dek
büyüyen karanlık ele geçiriyor şafağı
ben kendimdim, ama şimdi o gitti..
kimse beni kurtaramaz benim dışımda, ama artık çok geç
şimdi düşünemiyorum, düşünemiyorum denemem için bir sebep bile
dün sanki hiç olmamış gibi
ölüm sıcak karşılıyor beni, yalnızca elveda diyeceğim şimdi
metalica'nın ilk bölümleri kötü ancak gittikçe açılan ve güzelleşen şarkısı
Fade To Black....Continued…
What is darkness, what is death..? I surrender my soul, your not here, your not with me.. my presence is just so still.. so meaningless. I look into darkness to find you, where ever you may be….I see your face, your motion lingers in my mind..No..NO.. this cannot be.. You cannot go without taking me… who am I? what am I…without the presence of you….
1) ....Emptiness is filling me to the point of agony...Growing darkness is taking dawn I was me but now he is gone....Death greets me warm now ı'll just say goodbye! ..(etrafta ne olup bittığinı görmek we nasıl hissettiğini ifade etmek bu olsa gerek) 2) Bi arkadaşın şifresi...3) Asice çekilen çello yayları.
Melancholic rock tarzında mükemmel bir metallica şarkısıdır.Bestesi James Hetfielddir..
''Emptiness is filing me..'' gibi bir lafı bulsa bulsa James babamız bulur zaten! Tek kelimeyle mükemmel bir parça. Metallica'nın klasiklerinden sayılabilecek düzeyde, evet. Kirk'ün soloları enfes özellikle..
Life it seems will fade away
Drifting further every day
Getting lost within myself
Nothing matters no one else
I have lost the will to live
Simply nothing more to give
There is nothing more for me
Need the end to set me free
Things are not what they used to be
Missing one inside of me
Deathly lost, this can't be real
Cannot stand this hell I feel
Emptiness is filling me
To the point of agony
Growing darkness taking dawn
I was me, but now He's gone
No one but me can save myself, but it's too late
Now I can't think, think why I should even try
Yesterday seems as though it never existed
Death greets me warm, now I will just say good-bye
Metallica
Kaynak:Antropoloji Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. | Offline
| | |