Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Sözlük

Uyarılar

Sözlük Nedir,Kimdir,İngilizcesi,Türkçesi,Nerededir,Hayatı,Anlamı,neden,sadece,anlamı,kullanımı,çeşitleri türkçe sözlük, sesli sözlük, ingilizce sözlük, türkce sözlük, almanca sözlük, moonstar sözlük, eng sözlük, fransızca sözlük, turkçe sözlük, tükçe sözlük, sözlük türkce, sözlük türkçe, hollandaca sözlük, pratik sözlük, türçe sözlük, rusça sözlük, redhouse sözlük, inglizce sözlük, sözlük almanca, turkce sözlük, rusca sözlük, ingilzce sözlük, babylon sözlük, bedava sözlük, sözlük sesli, mtu sözlük, sözlük indir, çeviri sözlük, teknik sözlük, italyanca sözlük ispanyolca sözlük, zargan sözlük, sözlük indirme, fransizca sözlük, dil sözlük, yunanca sözlük, japonca sözlük

GARİP AMA GERÇEK sizce ne demek, GARİP AMA GERÇEK size neyi çağrıştırıyor?

Serbest Kürsü ve Sözlük GARİP AMA GERÇEK sizce ne demek, GARİP AMA GERÇEK size neyi çağrıştırıyor? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız * bir bebeğe 'kıymafelek' isminin konulması.. (ailenin doğan her erkek cocuğunun haftasını doldurmadan vefat etmesiyle son çare olarak dua baabında konulmuş bi isim.allah ın işine bakın ki bu çocuk yaşadı [img]/images/smilies/smile.gif[/img] felek kıymadı yanii..) Bir entrye 5 kez yazma hakkımız ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi

GARİP AMA GERÇEK sizce ne demek, GARİP AMA GERÇEK size neyi çağrıştırıyor?

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 08-01-2009, 11:42 PM   #1 (permalink)
Albay

Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bluemoon24 is an unknown quantity at this point
Standart GARİP AMA GERÇEK sizce ne demek, GARİP AMA GERÇEK size neyi çağrıştırıyor?

*

bir bebeğe 'kıymafelek' isminin konulması..

(ailenin doğan her erkek cocuğunun haftasını doldurmadan vefat etmesiyle son çare olarak dua baabında konulmuş bi isim.allah ın işine bakın ki bu çocuk yaşadı [img]/images/smilies/smile.gif[/img] felek kıymadı yanii..)

Bir entrye 5 kez yazma hakkımız olmasına rağmen 3 den fazla yazamayışımız...

Şişli'deki bir dürümcünün reklâm broşüründen harfi harfine aktarılmıştır...

Diyet, perhiz, rejim gibi faaliyetler hedefte Türk delikanlılarının ve genelde de Türk milletinin devamını engellemek için dış mihraklar tarafından gündeme getirilmiş şuurlu bir düzmecedir... Gaye, eskiden bir koyunu, bir oturuşta götüren dev gibi babayiğit atalarımızı ve tarlada doğum yaptıktan sonra bebeğini kundaklayıp, elde orak tarlada çalışmaya devam eden Türk kadınlarını… Kalori hesaplayan, hapşırınca yatağa giren, fitness ve aerobik yapan çıtkırıldım tiplere dönüştürmek ve büyük Türk ırkını Çinliler, Japonlar gibi sıska, zayıf ve sağlıksız bir ırk haline getirmektir... İcabı halinde 240 kiloluk top mermisini tek başına namluya süren bir babayiğidin, kalori hesaplayan, yoğurtlu kebabı reddeden bir züppe haline getirilmesinden daha büyük bir soykırım olabilir mi? ..İç yağının, kuyruk yağlarının, anamızın Vita yağının kolesterol yaptığı palavradır… Kolesterol, kebapları yedikten sonra iki şişe soda içerek ayarlanabilecek bir gaz durumudur...Sakın bu oyuna düşmeyin… Feminizm, kadın hakları, çevre şuuru ve eşitlik adı altında Türk kızlarının akılları çelinerek, yemek yapmayı bilmeyen, bizim istikbalimiz olan yavrularını, abuk subuk yiyeceklerle yetiştirecek, damak zevki gelişmemiş, sunta kılıklı diyet bisküvilerini yiyecek sanan bir hale getirmişlerdir… Ayrıca kör olası dış mihraklar, bu kızlarımıza kebap, soğan, çiğ köfte vb… Lezzetleri yiyen, bardak bardak şalgam suyu içen yiğitlerimize hanzo-kıro gibi sıfatlar takmayı öğretmişlerdir...Ayrıca son yıllarda moda gibi gösterilmeye çalışılan Çin mutfağı diye bir şey yoktur...Bu sözde mutfak, acayip zerzevat ile acayip mahlûkatın, wog adı verilen bir tencerede yarı pişmiş yarı çiğ olarak hazırlanıp insanlara eziyet olsun diye sopalarla yenmesinden ibaret bir hokkabazlıktır… Sakın kanmayın, sakın yemeyin... Helal değildir! ..

Unutmayın su uyur, düşman uyumaz! …

Geçenlerde aylardır görmediğim bir arkadaşımla Akmerkez Home Store'da buluştuk…

Amaç sohbetti... Ve o da şuşhi seviyordu… Ben bir türlü sevemedim… Üstelik çubuk kullanmamak konusunda da kararlıyım... Özel maharet sergileyerek yemek yemek istemiyorum…Kova burcu olarak beni ve iştahımı engelliyor duygusuna kapılıyorum…Neyse, konu bu değil... Garsonla diyaloğumuzu anlatmak istiyorum...

ben: Bir konyak lütfen…

garson: Martell olur mu?

ben: Evet olur…

garson: Kahve alır mısınız?

aben: Hayır, ben çay istiyorum twinings mavi lütfen...

garson: Yok. Sadece lipton var…

ben: Peki, kalsın o zaman…

Aradan yarım saat geçer…

ben: Biraz Şam fıstığı alabilir miyim?

garson: Yok. Karışık çerez var.

ben: Bu durumda şimdi sizde çikolata da yoktur.

garson: Hayır yok. Vardı kaldırdık. koymayı düşünüyoruz ilerde.! !

Bir zaman sonra... Acıktım.

ben: Bir penne Genove

garson: Olur

ben: Ama fıstıklı olmasın.

garson: Olmaz. Onun sosu önceden karıştırılıyor... Olur dersem yalandır…

Şimdi adamı döveceğim. Hatta hır çıkaracağım ama arkadaşıma ayıp olur...Adam dışarı çıksa hemen orada bütün bunları satan bir stand var... Yukarı Makro'ya bile gitmesine gerek yok… Ayrıca dünyanın parasına bu konyağı belli bir damak zevki için listede tutuyorsan, o zaman yanında bir şeyler vermek durumundasın... Alt tarafı kremalı, sarımsaklı fesleğen soslu bir makarnaya fıstık katmadan sos yapsan ne olur veya sadece fesleğenli bir alternatif sunsan…… [img]/images/smilies/smile.gif[/img]

Neyse kesin bir daha gidilecek ve bu konu halledilecek…

Bu sadece isim ve para alma işi olmamalı... Sürekli bir iş yapmak ve aynı kaliteyi tutturmak için yaptığı işe saygı ve duygusal zekâ gerekiyor…

bazı pipitayların vatan kahramanı sandıgı kişilerin aslında halis muhlis vatanhaini oldugu gerçegi...........................ufacık çocuklara uyusturucu temin eden ticaretini yapan sonrada vatan severlige soyunan ülkücü tipler hala bolca var aramızda..........................adları batsın...felsefeleri kahrolsun................kokain içe içe gebersinler.........

feto amerikalarda catır catır paraları yiyo ama bi kişi demezki hooop bilader nerden geliyo bu degirmenin suyu....

türkeş in sögüsledigi trilyonlar yurtdısından çıktı...kabak gibi yakalandı ama nedense bi tanesi çıkıpta demediki,ulan nerden geldi bu degirmenin suyu.........yıllardır anlatamadık su milliyetçilere kandırıldıklarını,kullanıldıklarını.....devletin oyuncagı olduklarını....

cem uzan yüzde 7 oy aldı....

acaba demiyorum

Kaynak:Antropoloji

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

bluemoon24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks