![]() |
İCLAL AYDIN sizce ne demek, İCLAL AYDIN size neyi çağrıştırıyor? * kusura bakmayınız duble Mayakovski. siz onlardan değilsiniz... köşe yazıları güzel ancak yazıları kendi gibi boş olan bayan şiir de yazdığı rivayet edilen tuna kiremitçi şeysi. iclal kiremitçi olmuştur zat-ı alileri... sevgi empati vb türk insan duygusunu yansıtır. tuna eskiden iyi şairdi. nasıl oldu da bu kadar düştü anlamadım... 'ne zaman eskiyor sevgiler,ödenen bedellerin acısı geçince mi........? 'ilerde evlenirsem onu özelliklerine sahip olan biri olmasını isterim.bugün öğrendim kendisi evlenmiş hayırlı olsun bir yastıkta kocarlar inş.ve kendimi onun şiirlerinde bulurum.'uçak babama slm söyle,ben seni seviyordum senin haberin yoktu......' ben onu hayat güzeldir proğramıyla tanıdım.İYİ Kİ TANIMIŞIM.hayat dolu bir insan sen çok yaşa sevgi pıtırcığı şeklinde uyuz bi tip...her şiiri aynı ağlamaklı ses tonuyla okur...herhalde şiirden anladığı hüzünlenmekten başka bişi deil en sevdiim şiir ona ait. severim kendisini [img]/images/smilies/smile.gif[/img] iki aile dizisinde oynayan gamzeli kadın [img]/images/smilies/smile.gif[/img] Kaynak:Antropoloji |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:18 PM. |