![]() |
AKREDİTASYON sizce ne demek, AKREDİTASYON size neyi çağrıştırıyor? * akreditasyon başımıza bir akreditasyon çıkardılar her daim ödev sunum...sıkıldım yeterrrr............. Malların ve hizmetlerin istenilen şartlara uygun nitelikler taşıdığını tespit etmek gayesiyle yapılan deney,analiz,muayene ve belgelendirme işlemlerini içeren uygunluk değerlendirmesi işleri yapan kuruluşların yeterliliklerinin onaylanmasıdır... UYGUNLUK DEĞERLENDİRME KURULUŞLARI Deney ve kalibrasyon laboratuarları Belgelendirme kuruluşları Muayene kuruluşları (geçen dönem ki öğrenci sunularından çaldım [img]/images/smilies/smile.gif[/img]) AKREDİTASYON: Kısaca banka kredisi demektir.Özetle ise bir bireyin ya da müşteki'nin kapitali işleten işletmenin müşterilerine sunmuş olduğu akredit normları belirlenmiş kapital sunumu(borç) denir. Akreditasyon, yetkili bir kuruluş tarafından, bir kişi ya da kuruluşun ürettiği ürün ya da yaptığı hizmetin belirlenen uluslararası kabul görmüş kriterlere göre değerlendirilmesi, yeterliliğinin onaylanması ve denetlenmesidir. AKREDİTASYON: (TÜRKAK) 1999 Teknik inceleme sonucu kurum, kişi, ürün, hizmeti faaliyet raporu belgelendirmesi yaparak uluslararası çeçerlilik sağlayan bir kamu kuruluşudur. uluslararası arenada yeterli görülmek,damgalanmak... ) bır kurumun kalıte standatlarında olup olmadıgının olcutudur ıso9000 gıbı..... banka kredisi olabilir ama ben gerçek anlamını öğrenmek istiyorum Kaynak:Antropoloji |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:07 AM. |