Sözlük Nedir,Kimdir,İngilizcesi,Türkçesi,Nerededir,Hayatı,Anlamı,neden,sadece,anlamı,kullanımı,çeşitleri
türkçe sözlük,
sesli sözlük,
ingilizce sözlük,
türkce sözlük,
almanca sözlük,
moonstar sözlük,
eng sözlük,
fransızca sözlük,
turkçe sözlük,
tükçe sözlük,
sözlük türkce,
sözlük türkçe,
hollandaca sözlük,
pratik sözlük,
türçe sözlük,
rusça sözlük,
redhouse sözlük,
inglizce sözlük,
sözlük almanca,
turkce sözlük,
rusca sözlük,
ingilzce sözlük,
babylon sözlük,
bedava sözlük,
sözlük sesli,
mtu sözlük,
sözlük indir,
çeviri sözlük,
teknik sözlük,
italyanca sözlük
ispanyolca sözlük,
zargan sözlük,
sözlük indirme,
fransizca sözlük,
dil sözlük,
yunanca sözlük,
japonca sözlük
| AKREP BURCU sizce ne demek, AKREP BURCU size neyi çağrıştırıyor?Serbest Kürsü ve Sözlük AKREP BURCU sizce ne demek, AKREP BURCU size neyi çağrıştırıyor? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız *
ne diyebilirimki arkadaşların yazdıkları doğru ben kendimi seviyorum karakterimi de geçinemeyenler çatlasın lider bir burç
``pervasız
günü birlik yaşayan
bohemspor
amatör aktris
sıfır işbitirici
unuttuğunu unutan
miskinoviç``
bi arkadaşım vardı.Akrepti.
benim burcum,üstelik yükselenim de akrep,çok kötü şeyler yazılmış,kıskançlık mı ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi |
|
09-01-2009, 12:14 AM
|
#1 (permalink)
| Albay
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| AKREP BURCU sizce ne demek, AKREP BURCU size neyi çağrıştırıyor? *
ne diyebilirimki arkadaşların yazdıkları doğru ben kendimi seviyorum karakterimi de geçinemeyenler çatlasın lider bir burç
``pervasız
günü birlik yaşayan
bohemspor
amatör aktris
sıfır işbitirici
unuttuğunu unutan
miskinoviç``
bi arkadaşım vardı.Akrepti.
benim burcum,üstelik yükselenim de akrep,çok kötü şeyler yazılmış,kıskançlık mı ne? [img]/images/smilies/smile.gif[/img])
Ben sahsen bir akrep bucu erkegiyim ve kendimi ögmek gibi olmasin ama bazen kendi kendime ´mükemmelmiyim ne´ diyorum..
bizim arkadas bulmamiz cok zordur cünki cok ince eler dokuruz,yani herkesle arkadas olmayiz eger biriylede samimi olmussak arkadas olmussak o kisi bizim icin degerlidir.
kalleslik yapmayiz yapanada tahammül edemeyiz, insanlara kisiligine ve kalitesine göre deger veririz,süpheciyizdir en kücük bir bakista,sözde herhangi bir olayda birseyler arar ve degerlendiririz kisinin özelliklerini beynimizde depolar gerektiginde aklimiza getiririz,maddiyata deger vermeyiz ama savurganda degilizdir bazi bizi tanimayanlar bize yakin olmasi mümkün olmayan insanlar bizi cimri diye tanimlar cünli bizim eli acik tarafimiz o kisilere kapalidir..
en cok gicik oldugumuz uyamayacagimiz tiplerde sunlardir kendini kasan,havalara giren,ne oldum delileri,gevezeler,kivirtanlar(sözünden) ,cok bilmisler daha ekleyebilirim Tabiiki bu saydigim kisilerin özellikleri bizi etkilemez yani biz bunlari kaale almayiz hatta o insanlarla alay edercesine sahsen ben etkilenmis gibi görünürüm onlari haline gülerim ama yalnizca gülümserim.
karsimizdaki kisiden gelecek iyi veya kötü tepkileri sezeriz.
dostluklarimiz saglamdir,, su anda benim deger verdigim bir dostum yok arkadasim tanidiklarim var günlük hayatta is yaptigim oturup cay kahve ictigim insanlar var ama gercek dostluk yapacak bir insan halen benim karsima cikmadi belkide hic cikmayacak.
ben kendim akrep olarak bu özellikleri tasiyan bir kisiligim var..
iki yüzlülüge katlanamiyorum sanki insanlarin gözüne baktigim zaman iclerini görüyorum..
Çevresine genelde ılımlı ve temiz kalpli havası veren akreplerin, insanları dumura uğratmakta üstüne yoktur. Kuşkucu, kıskanç ve iki yüzlünün biridir. Size ne zaman hangi yüzünü göstereceğini de asla kestiremezsiniz. Bazen şefkatli, sıcak, bazen de saldırgan ve soğuk bir buzdolabı gibi olur. Sizin yüzünüze gülüyor olması, asla size karşı iyi niyetler beslediğinin garantisi değildir. O tam bir tiyatrocudur. Hat safhada bencildir. Bu var ya bu, öyle melun bir şeydir ki, Allah bunun şerrinden düşmanımı bile korusun. Kafaya koydu mu yapar bu. Vücut dilini çok iyi kullanır. Yüz mimikleri en çok olan insan tipidir. Her olaya, her şeye bir mazereti vardır. Çok dikkatli ve akillidir. Avına sinsi sinsi yaklaşır. Eğer çevrenizde bir akrep varsa, bence onunla kesinlikle dost olmaya çalışın. Kıskançlığı yüzünden yapmayacağı şey yoktur bunun. Sürekli ilginin kendisinde olmasını ister. İnsani çileden çıkaracak kadar kendine güveni vardır. Burcunun adi gibi akrebin tekidir. Melek yüzlü şeytan lafı sanki bunun için söylenmiştir
akrep burçlarını yeni yeni tanıyorum ama çok iyi sır tuttuklarını söyleyebilirim. Yazıldığı kadar ketum değiller çok ve cok seviyorum akrep burçlarını çok iyi arkadaslık yapıyorlar
bilinmez çekiciliği olan burçtur...(oyle duymustum) (yükselenim akrep) (:P)
akrep burcu olan çok arkadaşım var hiçbir kötülüklerini görmedim anlatıldığı kadar gaddar çekilmez insanlar değiller önyargılısın kardeşim [img]/images/smilies/smile.gif[/img])) ama çok kıskançlar ve ırta yolları yok ya hep ya hiç başka kanunları yok
yahu akrep burcu gazetelerde 24 ekim yazıyor ama internette 23 ekim yazıyor bu durumda 23 ekimde doğanlar akrep mi oluyor yoksa terazimi bu arada 4 yıl öncesi tamamen her yerde 23 ekim akrep olarak geçiyordu ne dengisiz bir burc bu yavvvv[img]/images/smilies/frown.gif[/img]
Kaynak:Antropoloji Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. | Offline
| | |