![]() |
KAÇIŞ sizce ne demek, KAÇIŞ size neyi çağrıştırıyor? * Açma pencereni perdeleri çek Mona Roza seni görmemeliyim Bir bakışın ölmem için yetecek Anla Mona Roza, ben bir deliyim Açma pencereni perdeleri çek.. hızla uzaklaşmak karanlık karanlıktan ve ilerlemek aydınlık karanlığa doğru. kaçışın kendindendir kendini bildiğindendir bildiğin gerçeklerin acı veren yanıdır Kapat gözlerini balığım üzülme sen.Bir gün elbet kurtulacağız cam çeperlerden Gülüş güzel gök mavi desem anlar mısın? ..Ben ağlasam haykırsam göğe,duyacak mısın? Zaman geldi mekan değil ertele sabret..Balığım hiç dinmesin aşkın bir deniz hayal et. vaktini beklemeyeceksin.. vakit kaçışa beş kala başlar.. inan ki artık yakalayamazsın! Kurt Russelın aksiyon dolu, sıradan (bence) bir filmi. ... ne yaptıysam aklımı kaçıramadım..... HALUK LEVENT [img]/images/smilies/smile.gif[/img] kaçmak garip sözcüklerimizdendir...lügatlerden kendini kaçırana sözcüklerden ki hep gecelere saklanır firarlarında... bir dörtlüktür: şübhe başlangçtır karar nihayet zamanı zamana etme şikayet kaçmak kurtuluştur diyorsan şayet beraber kaçalım tut ellerimden Nereye kadar? Kendinden de kaçacak değilsin ya! Kaynak:Antropoloji |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:55 AM. |