![]() |
JACKIE CHAN sizce ne demek, JACKIE CHAN size neyi çağrıştırıyor? * onun filmlerini izleyerek büyüdük. bir eğlence makinası. çook severimm. sempatik ilginç evimizin kahramanı evimizde sevmeyen yoktur şimdi utançla söyleyeceğim ki Ben! ! Ben! ! ! Ben onun bütün filmlerini izledim. ohh be! yaa bunu kime söylesem gülme krizine tutuluyor. evet itiraf ediyorum. ben jackie chan'in bütün filmlerini izledim. napim yaa. Valla o Bruce Lee den sonra gelen en iyi oyuncu bence.Müthiş bir insan.Bruce Lee'nin filmlerinde takındığı o sert eda yok onda. Herşeye iyi bakıyor dayak yiyor ama yinede hep o kazanıyor.Ne desem azdır onun için.O benim hayatta filmlerini seyretmeye değer olarak bulduğum tek insan.Ama biraz yaşlandımı ne! bence bruce LEE nin tam tersine bir dövüş ustası bruce asla hedefini ıskalamıyor dayak atıyor chan ise hep ıskalıyor dayak yiyor ama sonunda hem karşısındakını dövüyor hem bizi eglendırıyor onu seviyorum herkes gıbı. Usta. JACKIE CHAN.. en büyük hayranıyım filimleri şahane aksiyon dolu ALTIN YUMRUK İSTANBUL da filmide çok güzeldi hele o tırda iken süperdi hiç kaçırmam her seferinde izlerim doyulmuyor gerçek bir sanatçı sempatik başarılı eşi benzeri bulunmayan bir kişiyi tabiki onu çok beğenerek izliyorum jackıe chan a burdan sevgi ve saygılarımı gönderiyorum.. Kaynak:Antropoloji |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:02 AM. |