![]() |
OĞUZ AKSAÇ sizce ne demek, OĞUZ AKSAÇ size neyi çağrıştırıyor? * bir adıyaman türküsü var mutlaka dinleyin,ben bir açtığım zaman 10 kez arka arkaya dinlerim oğuz aksaçın sesiyle yeni tanıştım. hayatım o oldu. sıkı bi metalciyim ama Oğuz Aksaç denilince... tek kelimeyle harika bi ses,müthiş bi yorum...beni sesiyle ağlatabilen tek kişi diyebilirim =)) harika bir ses harika bir yoruma sahip sadece işini yapan mütevazi bir kişilik müziği o kadar yakından takip etmem de. oğuz aksaç 'adıyaman' şarkısını bi deişik solemiş.bilgisayardan shift+del yaptım [img]/images/smilies/smile.gif[/img] oğuz aksaç türkülerin eşsiz güzelliğini ortaya çıkaran duruşu ve sesiyle türkiyenin en iyi thm sanatçısı yorumcusu.... tabiri caizse o anlatılmaz dinlenir ve yaşanır yorumuyla frklı bir lezzet veren iyi bir sanatçı özel yaşamıylada takip ettiğim kadarıyla efendi ve doğal bir insan ailesine zamanını harcayan iyi bir bab türküleri en iyi biçimde yorumlayan kendine özgü yorumuyla beni mahfeden müthis bi yorumcu tek geçiyorum onu........... süper bir ses,süper bir yorum,harika türküler! ! ! dinlemeyen eksik kalmıştır ve kalacaktır.. Kaynak:Antropoloji |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:07 AM. |