![]() |
PABUCU DAMA ATILMAK sizce ne demek, PABUCU DAMA ATILMAK size neyi çağrıştırıyor? * pabuçtan fegarat etmek ile dama çıkıp çıkmamak arasında kalmak.. alternatifinin hiç hesapta yokken aniden ansızın sinir katsayılarını yükselten bi tavırla ortaya çıkması.. bknz: küçük kardeş bknz: daha güzel kız bknz: daha yakışıklı çocuk muhahahaha ben hariç diğerlerinin başına gelen pabucumu kimse dama atamaz,atmaya çalışanı ayaklarıyla beraber dama atarım ben ) kardeşi doğan çocuğun içine düştüğü çocuksu duygular...... 15 sene önce eve kedi aldıgımızda basıma gelen hadise..cok kıskanmıştım..küsmüştüm ona o zamanki kafamla..baktım kedi benı takmıyor bende onu takmadım,gül gibi geçinip gittik...öldüğünde farkettımkı bircok ınsandan daha fazla sevmişim onu... Küçükken gerçek olduğunu zanettiğim söz öbeği.Komşu çocuğunun kardeşi olduğunda pabucunu görebilirim belki umuduyla balkonda tepinmeme sebep olan deyim. kardeşim doğduğunda,halamın ilk dediği söz...'ben seni çok severim ama, senin papuçunu dama atanlar olacak, o zaman, sen benim yanıma kaç bitanem' kaçtım mı..? ? EVEETT.... Damda bekleyen varsa sorun değil... [img]/images/smilies/smile.gif[/img])) Kaynak:Antropoloji |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:05 AM. |