![]() |
ALTIN ORAN sizce ne demek, ALTIN ORAN size neyi çağrıştırıyor? * da vinci şifresinde bolca bahsedilir. 1.618miş. 3/4 oranındai tv ekranında görüntü düzenlemede orta nokta... 'Allah Herşey İçin Bir Ölçü Kılmıştır' (talak suresi,3) kişiye göre nefsinin çektiğidir ve onun esiridir. TANRIYA GÖRE her yarattığında var ettiğidir. göğün kuruluşu, yerin dizaynı, renklerdeki muhteşemlik seslerdeki ahenk,gönüllerdeki sevgi titreşimleri, gözün üzerindeki kaşlar, bakışlardaki o muhteşem ışık......... Tabii ki görmeyi bilenlere,bildiğini seyredenlere, seyredenlerin gönlüne indirdiği altından daha değerli hislere...... İŞTE BENİM ALTIN ORANIM... bu bugünün yorumu yalnızca, yarın daha farklı neler hissederim bilemem. daha ne altın oranlar saklı......... 'En estetik oran' Denge,ritm,ahenk ve mükemmelliği. inanma sebebim 1 1 2 3 5 8 13 21 34 55 89 144 233(aralaındaki oran) =1.618 lise 2 de dönem ödevi konumdu...biraz istemeyerek başladım fakat bitirmek istemedim...1.618 lik muhteşem oran...etrafınızda göreceğiniz het şeyde war....bence insanı Allah'a inandırmaya yetecek şeylerden biri....herkesin biraz araştırmasını tavsiye ederim...[img]/images/smilies/biggrin.gif[/img] 1.618. insan vücudundan tutun da, mimari sistemlere kadar çok geniş alanda bulunan kusursuz oran.. Kaynak:Antropoloji |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:51 PM. |