![]() |
SADETTİN TEKSOY sizce ne demek, SADETTİN TEKSOY size neyi çağrıştırıyor? * işaret parmagıyla sorunları olan,sarı montunu artık yıkaması gereken,bir garip adam... mustafa topalogluyla akrabalıgı warmıdır merak ederım... Ben Sadettiiiin TEKSOOOOY simdi sizlere budistlerin sihirli kılıcını göstericem... gördüğünüz gibi celigi kesen bu kılıcı kalbinize sapliyolar bisi olmuyo...evetttt deniyorum simdi...[img]/images/smilies/biggrin.gif[/img] allah rahmet eylesin iyi bilirdik ya [img]/images/smilies/smile.gif[/img]))) zeki bir adam.... toplumun genel zaaflarını iyi bildiğinden, bel altına iyi vuruyor... görebilene tabee ) ben sadettın teksoy sokarım.. olmasada olur! ! ! Ucube. kutuplarda Kabe'yi arayan adam [img]/images/smilies/smile.gif[/img])) Kimin yaptığını hatırlamıyorum ama birisi onun taklidini yapmıştı(muhtemelen Levent Kırca) şöyleki Beeeen Saaadetttin Teksoooy şuu andaaa balta girmemiş ormanlara giriyoruuuuuz (kendisi girince) eiviiiit ilk balta şu andaaaa girdi sayın seyircileeeaar. şarlatan, Kaynak:Antropoloji |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:51 PM. |