![]() |
ANKARA HASAN ALİ YÜCEL ANADOLU ÖĞRETMEN LİSESİ sizce ne demek, ANKARA HASAN ALİ YÜCEL ANADOLU ÖĞRETMEN LİSESİ size neyi çağrıştırıyor? * bana henüz bişiy çağrıştırmıoo bu sene nakill olucamm 11. sınıfaa bakalmm artkk [img]/images/smilies/smile.gif[/img]) benim içinse acı-tatlı anıların paylaşıldıı idarenin tepemizden eksik olmadıı bi yer...evet ortam denen bir şey yok ama ortamı yaratacak olan da bizleriz...yane eğlenceli hale getirmek de bizim elimizde[img]/images/smilies/biggrin.gif[/img] çiğdem mahallesinde bulunan,ankara fenin yanindaki kiz ve erkek yurtlari olmak üzere bunlara ekstra olarak okul binası ve spor salonuyla beraber eğitim ve öğretim hayatına devam eden benim ise 3 yılımı verdiğim,hayatıma iyi kötü şeyler eklediğim eğlenceli,yorucu,nezih,saygı ve sevgiyi gerçekten barındıran bir lise idi benim zamanimda şimdi bilemiyorum ama öyle olduğunu biliyorum [img]/images/smilies/smile.gif[/img] geleceğin iki ayaklı sürüngenlerini yetiştirme merkezi....bende onlardan biriyim.................................:P Kaynak:Antropoloji |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:15 PM. |