![]() |
ÜRETİM sizce ne demek, ÜRETİM size neyi çağrıştırıyor? * üretim:maddeye değer katma işlemleridir... ve hizmet de bir üretimdir... [production sadece fabrika ortamını kapsamakla birlikte manufacturing kelimesi hem fabrıka ortamını hem de hizmeti kapsamaktadır...] üretim yöntemleri....[manufacturing process] 'kum gibi' şarkısını duyduğumda bile aklıma sand casting (kuma döküm) gelmeye, gördüğüm malzemeye bunu drawing(çekme) le,rolling(haddelerme) le....bla bla... üretirim demeye başlamış durumdayım.... mühendis olma yolunda beyin sulanması olarak nitelendiriyorum =)) üretim nedir lütfen bana yardımcı olun.. 5.ci sınıf seviyesine uygun olarak.. ÜRETİM sizce ne demek, ÜRETİM size neyi çağrıştırıyor? birşey üretmete üretim denir ben şahsen habire üretiyorum valla: [img]/images/smilies/smile.gif[/img] işten geldim şimdide burda üretiyorum. cagimizda ucuz ureten devleri hatirladim.asyada 50 cente erkek, kadin cocuk demeden herkesi somurenler.. ulkemizin cok ihtiyac duydugu bir sey. uretmeden tuketiyoruz. sanayiden tarima bircok alanda kendimize yetmemiz lazim. ilk adimlarimizdan biride disa bagimli kalmadan kendi oto-sanayimizi kurmamiz ve herseyiyle turk mali kendi arabamizi uretmemiz. bana bişey çarıştırmıyor ben anlamını araştırmak için girdim yaaa Kaynak:Antropoloji |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:38 PM. |