![]() |
BULUT sizce ne demek, BULUT size neyi çağrıştırıyor? * 'bir bulut olsam' der kuş bulut 'bir kuş olsam' der gözünü alır bulutun alacası ağlar gibi olur, damlar da gözünden biraz fırlar yerinden ama yine sarılamaz ufka bile bile yanlış yapacağını dener yine doğruyu inatla sorar cevabini bildiği soruyu heyecanlanır şaşırır aklinin aynasına sonra vazgeçer gerçekten uyanır döner yine düşler dünyasına... Bulutlar ağlamasa yeşillikler nasıl güler? der Hz.Mevlânâ sana süt anne olmadı kadınlar, bu yüzden dargın BULUTLAR...! rahmetin habercisi Sen kulağıma arkadaş türküsünü söylerken Beni sonsuzluk ufuklarına götüren, Hoşçakal biletini elime sıkıştırırken Geriye sadece küçük bir tebessümle bakıyorum Gözlerimdeki bulutları kapıyorum Yağmurları yüreğine düşüp yakmasın... KIYAMAM gökyüzündeki hayal gücümüzün tuvali. Koşuyor altı yaşında bir oğlan, uçurtması geçiyor ağaçlardan, siz de böyle koşmuştunuz bir zaman. Çocuklara kıymayın efendiler. BULUTLAR ADAM ÖLDÜRMESİN Gelinler aynada saçını tarar, aynanın içinde birini arar. Elbet böyle sizi de aradılar. Gelinlere kıymayın efendiler. BULUTLAR ADAM ÖLDÜRMESİN bulut geçti gözyaşları kaldı çimende gül rengi şarap içilmez mi böyle günde. seher yeli eser yırtar eteğini gülün. güle bakınca çırpınır yüreği bülbülün. bu yıldızlı gökler ne zaman başladı dönmeye kimse bilmez..kimse bilmez.. Kaynak:Antropoloji |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:17 PM. |