![]() |
EŞİTLİK sizce ne demek, EŞİTLİK size neyi çağrıştırıyor? * eşitlik herkese aynı düzeyde davranmaktır...ve bence hayatın birçok yerinde eşitlik olmamalıdır...herkes hakkettiğini almalıdır...yani adalet olmalıdır... selam ben hüseyin size bi sorum var en kısa zamanda cevaplarsanız sevinirim ben eşimden ayrıyım ve boşanma davası açtım yanlız eşim benden nafaka talep edecek benimde imkanım yok ödeyecek çalışmıyorum ssk yok sizce alabilirmi lütfen bilgilendirin beni tşkler merhaba ben buğra yeni kaydoldum hepinize selamlar Bence eşitlik adaletin zıttıdır. Birbirine denk olmayan iki şeyi eşit tutmak dengesizliğe neden olur. Buda adaleti sarsar. esitlik bence din, ırkkültür ayırımı yapmadan insanlari sevebilmektir.esitlik bence insanca yasamayi cagrıstiriyor. olmasını isterdim.......ama yok.... kainatta hiç bir şey.....diğer bir şeye eşit değildir....... farklılıklar.......ve eşitsizlik ilkesi......kainatı ayakta tutar.......hiyerarşi...... hareketi sağlayan..........farklılıklardır......karşıtlıkla rdır....... düşünün........bir toplumda herkes eşit IQ'da olsaydı ne olurdu........? ? ? örnekler çoğaltılabilir tabi...... biraz komünizm gibi..insan farklı olmayı ister genellikle. insanlar ustun irk zirvalarina falan inandiklari surece bu cok bos bir kavram. bir cinayet olduğunda.....önce zencinin kapısı çalınır....çünkü genelde onlar yaparlar bu işi...ve bu bir 'laf' değil....gerçektir.... Kaynak:Antropoloji |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:42 AM. |