![]() |
PERDE sizce ne demek, PERDE size neyi çağrıştırıyor? * '.....yi araLadım/sûfiLer, semazenLer keteni Lotus çiçekLeri, nikabı demir mana üLkesinde cihad, öLüm, yas izsiz kaLdım, cahiL kaLdım, uykusuzum... bir ney ki yoksuL ve münzevi utanır ihtiras! ' Şem'-i bahtım hâsıl ettikçe ziyâ-yı perdede Bak ne suretler suhur eder vera-yı perdede Olmasaydı pîş-i çesm-i halka perde cihan Kimse göremezdi bu nakş-ı mâsivâyı perdede Nakşeden kimdir tefekkür eyle gel nakkâşını Syredüp zıll-ı hayâli rû-nümâ-yı perdede perdeli, alışılmış.. perdesiz işte bu farklı.. farklı! http://www.youtube.com/watch? v=8iu9DoyPl6k Pencerelere çekilir sanırdık kimileri gözlerine çekiyor çikarmaya direndikleri at gözlükleri yetersiz gelince.... surekli açılıp kapanan perdeler ve değişmeyen oyuncular bitmek bilmeyen oyunlar.. mutlu sahneler,kederli anlarla dolu her bir perde.. hiç bitmeyecek mi bu oyun? ya da oyuncular hiç değişmeyecek mi? basrollerdeyim.. hem gulen hem ağlayan benim.. ve bir sahne daha.. gel gitleri oynuyorum.. arayış içindeyim birkez daha kalbim,bir heyecanla sevinçle coşarken,, bir bitişle yıkışla berteraf olurken... ben sahnenin tam ortasındayım! sanki calışmamış gibiyim! beklenmedik bir sahne ve karmakarısık bir ruh da ben.. sanki bu sefer perdeler kapanmamak uzere acılıyor! ! ! ! T.Ş.. Her dil, gönlün perdesidir. Perde kımıldadı mı, o zaman sırlara ulaşılır. pencerenin perdesiniiii aç bana göster yüzünüüüüü.. görmek için ben yüzünüüü dağları aştım da geldimmm... [img]/images/smilies/smile.gif[/img] Kimilerinin gözünde var...Dünyayı görmüyorlar...yani hiç bir şeyi...kör onlardan iyidir.. linens olanları çok pahalı...amele işi gazeteden şaşmamak lazım............................:P Kaynak:Antropoloji |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:12 AM. |