![]() |
NE VAR NE YOK sizce ne demek, NE VAR NE YOK size neyi çağrıştırıyor? * Hayatta her şey vardır ama hiç bişey yoktur.Çözmeye çalışmayın bulamazsınız.Olmayan bişey bulunmaz.NE VAR NE YOK! ! ! Hiç kimse bilemez bunu...Çünkü var olanı ve yok onlanıda kimse bilemez... SİZCE NE VAR NE YOK? ? ? ? ? herşey var hiçbirşey yok... ne aşk war, ne mutlu sonlar dört duwar yalnızlık var gücün yetmez kaçmaya hapsolursun yalnızlığa -iyilik sağlık..sizde ne var ne yok ayşeciiiim.. -nooolsun vallaa iş güç işte -çocuklar nasıl -onlarda iyi valla biri mastırı diğeri üniversiteyi bitiriyor..adige nasıl okulu ne alemde bitiyormu inşallah(!) -oda nasıl olsun..bitmesini umuyoruz Allahtan umut kesilmez..peki fatma hanım sizde ne var ne yok -ben ayşe hanıma katılıyorum yada pas deme hakkım varsa onu kullaniim ben.. annemin gün seramonisi.. Saçma ve abzürt bi soru... Sevemediğim sorudur. ' önce var olanlarımı sayayım yoksa yok olaları mı? yada sadece var olanları sayarsam yok olanları anlayabilecek kadar zeki misin? ' diye cevap veresim gelse de yemiyor işte.. -ne olsun be.. iyilik sağlık.. (tam burada sende ne var ne yok diye sorulmaz ve bu menfur sorunun intikâmı alınır..) iyilik sağlık [img]/images/smilies/smile.gif[/img] 'napam yaf dolaşıom işte öölesine' cevabını otomatikman verdiğim soru şekli... okuduğum bir edebiyat dergisinin (adı yok) reklam sayfasında geçiyor bu tabir.. şiir, dostluk, iilik, güzellik:P herşey var adı yok [img]/images/smilies/smile.gif[/img] hep o sayfa aklıma geliyor.. ii yazmışlar demek ki Kaynak:Antropoloji |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:21 PM. |