![]() |
75.YÝL CUMHURÝYET ÝLK ÖÐRETÝM OKULU sizce ne demek, 75.YÝL CUMHURÝYET ÝLK ÖÐRETÝM OKULU size neyi çaðrýþtýrýyor? * beykoz cumhruyet köydeki okul bu benim bahsettiðim senin dediðin gibi ismi çok aygýnn bir sürü okul var böyle ' Hangi vilayetteki 75.YIL (!) Ýlköðretim okulu..' O kadar çok ki bu isimde açýlan okullar, ' Yil ' olarak bir tane vardýr zannedersem... [img]/images/smilies/smile.gif[/img] 75.yil cumhuryet ilk öðretim okulu benim okulum çok seviyom yaa ben bu okuluu orda ki arkadaþlarýmýda bazýlarý hariç bazýlarýda beni sevmiyo zaten ama keþke gitmeseydi hocalar,çýnar hoca, sebahatin hoca,nilay hoca,hakan hoca,, keþke gitmeseler +gülþah hoca okulda en sevdiðim hocalardý ama gidiyolar iþte arkadaþlarýmýn bazýlarýda gidiyo....bu okul benim en sevdiðim yerr...keþke kapanmasaydý...benim bu okulda hiç devamsýzlým yokk ya bu sene.....sevðili müdür ve yardýmsýna burdan sevgilerimle ve tüm öðretmenlerimee +tümm arkadaþlarýma sevgilerle ..........[img]/images/smilies/biggrin.gif[/img] Kaynak:Antropoloji |
WEZ Format +3. Þuan Saat: 04:58 AM. |