![]() |
ASLAN YÜREK sizce ne demek, ASLAN YÜREK size neyi çağrıştırıyor? * aslan yürek.............. kim demş sadece erkeklerde olur diye....................? aslan yürekli erkeğin yanına hatun gerekmişşşş.................. bayanın aslan yüreklisinin yanına......çok daha fazlası gerek......... [img]/images/smilies/smile.gif[/img])) Bu terimi aslında şey için açmıştım..Van damme'ın bir filmi vardı,bilmem hatırlar mısınız? Van Damme'ın filmlerini bilirsiniz..Hemen hemen hepsi birbirine benzer..Fakat bu, bana biraz farklı gelmişti..Filmin başlangıcında yanarak ölen kardeşi,zenci adamla tanışıklığı,arkadaşlığı...Öyle iyi oyuncular yoktu biliyorum...Ben sevdim..Güzel filmdi... kız dediğin nazlı olur, erkekse aslan yürek er kişinin yanında hatun gerek )) Ps: aslan yürek yerine mangal yürek olacaktı. "Barış" severler bilir. bugünlük böyle ) ben....mişim......! ? ! ? öle diyolar.............. [img]/images/smilies/smile.gif[/img])) korkusuz, cesur ve hiç yılmayan...... ..li richard haçlı ordularının başında selahaddin-i eyyûbi ile kudüs önlerinde muharebe eden kral. bknz:bu terim onun için açılmamıştır ama çağrışım yapan budur [img]/images/smilies/smile.gif[/img])) Kaynak:Antropoloji |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:29 AM. |