Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Sözlük

Uyarılar

Sözlük Nedir,Kimdir,İngilizcesi,Türkçesi,Nerededir,Hayatı,Anlamı,neden,sadece,anlamı,kullanımı,çeşitleri türkçe sözlük, sesli sözlük, ingilizce sözlük, türkce sözlük, almanca sözlük, moonstar sözlük, eng sözlük, fransızca sözlük, turkçe sözlük, tükçe sözlük, sözlük türkce, sözlük türkçe, hollandaca sözlük, pratik sözlük, türçe sözlük, rusça sözlük, redhouse sözlük, inglizce sözlük, sözlük almanca, turkce sözlük, rusca sözlük, ingilzce sözlük, babylon sözlük, bedava sözlük, sözlük sesli, mtu sözlük, sözlük indir, çeviri sözlük, teknik sözlük, italyanca sözlük ispanyolca sözlük, zargan sözlük, sözlük indirme, fransizca sözlük, dil sözlük, yunanca sözlük, japonca sözlük

CUMA KÖSE sizce ne demek, CUMA KÖSE size neyi çağrıştırıyor?

Serbest Kürsü ve Sözlük CUMA KÖSE sizce ne demek, CUMA KÖSE size neyi çağrıştırıyor? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız * Cuma KÖSE,ben onunla 1996 yılın da elbistan ülkü ocaklarında tanışmıştık.Aradan yıllar geçmesine rağmen 2006 yılın da beni kazakistan da bularak ziyaret eden sevgili dostum,kardeşim,gönüldaşım Cuma Köse 'Ve tarih bir gün, acz içinde kıvrana kıvrana şehadete susamış bir ülkücüden daha ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi

CUMA KÖSE sizce ne demek, CUMA KÖSE size neyi çağrıştırıyor?

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 09-01-2009, 03:14 AM   #1 (permalink)
Albay

Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bluemoon24 is an unknown quantity at this point
Standart CUMA KÖSE sizce ne demek, CUMA KÖSE size neyi çağrıştırıyor?

*

Cuma KÖSE,ben onunla 1996 yılın da elbistan ülkü ocaklarında tanışmıştık.Aradan yıllar geçmesine rağmen 2006 yılın da beni kazakistan da bularak ziyaret eden sevgili dostum,kardeşim,gönüldaşım Cuma Köse

'Ve tarih bir gün, acz içinde kıvrana kıvrana şehadete susamış bir ülkücüden daha müthiş bir silahın keşfedilemediğini yazmak zorunda kalacaktır…Ben ülkücülüğü,onun karakterine yansıdığını bizzat şahit olmuşumdur.Amacı vatanına ve milletine hizmetten başka gayesi olmayan,Hak ve hakikat yolunda çileye talip,ŞÜTÇÜ İMAMIN TORUNU,bu vatan sen ve seNin gibilere muhtaçtır ve siz olduğunuz sürece ayyıldız kıyamete kadar bu topraklarda dalgalanacaktır. Cuma kardeşle ilgili bir de anımı anlatayım.Okul da hocanın faşiştler bir gün gelecek hesap verecek dediğin de Cuma kardeşimin 'vatanını ve milletini sevene faşişt diyorsanız en büyük faşişt benim ve hesap vereceksek de sizin gibi çapılçulara değil, sadece ALLAH a hesap veririz biz'demesi ve sonra hoca tarafından disiplin cezası verilmesi,tabii kardeşimin ona verdiği ceza ise ayağına bir kursun sıkmak olmuştu.Reis Allah yar ve yardımcın olsun.EL ÖPEREK TARİKAT ADAMI, YALAKALIK YAPARAK TA SİYASET ADAMI OLANLARA İNAT, ADAMIN ADAMI DEĞİL DAVAMIZIN ADAMIYIZ...

Cuma KÖSE,biz onunla 1996 yılın da elbistan ülkü ocaklarında tanışmıştık.Aradan yıllar geçmesine rağmen 2006 yılın da beni kazakistan da bularak ziyaret eden sevgili dostum,kardeşim,gönüldaşım Cuma Köse:

'Ve tarih bir gün, acz içinde kıvrana kıvrana şehadete susamış bir ülkücüden daha müthiş bir silahın keşfedilemediğini yazmak zorunda kalacaktır…Ben ülkücülüğü,onun karakterine yansıdığını bizzat şahit olmuşumdur.Amacı vatanına ve milletine hizmetten başka gayesi olmayan,Hak ve hakikat yolunda çileye talip,ŞÜTÇÜ İMAMIN TORUNU,bu vatan sen ve seNin gibilere muhtaçtır ve siz olduğunuz sürece ayyıldız kıyamete kadar bu topraklarda dalgalanacaktır. Cuma kardeşle ilgili bir de anımı anlatayım.Okul da hocanın faşiştler bir gün gelecek hesap verecek dediğin de Cuma kardeşimin 'vatanını ve milletini sevene faşişt diyorsanız en büyük faşişt benim ve hesap vereceksek de sizin gibi çapılçulara değil, sadece ALLAH a hesap veririz biz'demesi ve sonra hoca tarafından disiplin cezası verilmesi,tabii kardeşimin ona verdiği ceza ise ayağına bir kursun sıkmak olmuştu.Reis Allah yar ve yardımcın olsun.EL ÖPEREK TARİKAT ADAMI, YALAKALIK YAPARAK TA SİYASET ADAMI OLANLARA İNAT, ADAMIN ADAMI DEĞİL DAVAMIZIN ADAMIYIZ...

'Ayağın kırıldı diye üzülme. Allah sana belki kanat verecek.

Kuyu dibinde kaldın diye kırılma, belki oradan bile bir kapı açılır.

Yusuf kuyudan sultan oldu..'

Cuma Köse şair,düşünür,fikir ve aksiyon yolunda emin adımlarla ilerleyen kutlu davanın çilkeş müslümanlarındandır.Onu anlatmak mı aciz kalır kelimeler,Cuma Köse anlatılmaz yaşanır.O bir aşktır nasıl aşk anlatılmazsa yaşnılırsa sadece Cuma Köse de aynen öyledir.O bir vefa sadakat timsalidir.Dost olmanın, karşılıksız sevmenin olmazsa olmaz bir özelliği daha var o da vefa ve bağlılıktır. Vefanın İstanbulda sadece bir semtin adı olduğunu sananlar bu yazımızı anlayamazlar. Oysa Vefa sadece İstanbulda bir semtin adı değil aynı zamanda dostluğun, karşılıksız sevmenin en temel taşıdır. Bu vefa ve bağlılık taşının üzerine kurulur nice sevgi evleri. Bu vefa ve bağlılık taşının yokluğunda yerle bir olur nice beton duvarlar... Cuma KÖSE işte böyle beton duvalarlar arasında açan bir çilenin çekirdiğir.Vefaysa vefa,sadakatsa sadakat,çileyse çileye talip olan günümüz de kaç kişi var ki...Eğer Cuma Köse yi tanımak isterseniz BÂB-I ÂLI de ÇİLE KAFE YE gidip bir bardak çayını içinniz.Tüm Gönül Dostlarına selam olsun

İnsanlar vardır, doğar, büyür ve ölür.. O, eserleri ile gönülleri aydınlatır, insanlara yol gösterir. Her sözü bir buyruk olur neferlere. O bir İnsan, o bir Lider,o bir öğrenci, o bir kardeş, o bir vatan sevdalısı, o bizim canımız, kanımız,bağımız,geleceğimizdir. Özü sözü bir insan,abilerini kırmayan,ülkücü bir bozkurttur CUMA KÖSE.Cumanın tek güzel olamayan huyu inatçılığı,kardeşim inat etme dedğim de ehh abi anacağzım dan kaynakalanıyor der,Sahi Kim Allah a sahip o neden mahrum Kim Allahtan mahrum o neye sahip?

Bizim içino son devir de davaya baş koymuş,yaşı küçük olmasına rağmen,yüreğiyle 70 milyon için göderilen bir kahramandır. aziz kardeşim, sen ölsen dahi namın yürüyecek inş...

CUMA KÖSE ismi bana son devir de gelen mükemmel bir insanı canlandırıyor.O kadar güzel yüreği var ki bunu aciz kelimelerle anlatamam.Bizim sınıfın medarrı iftarı senle mutluyuz.İyi ki varsın küçük şair...

bence bir isim

Kaynak:Antropoloji

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

bluemoon24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks