Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Sözlük

Uyarılar

Sözlük Nedir,Kimdir,İngilizcesi,Türkçesi,Nerededir,Hayatı,Anlamı,neden,sadece,anlamı,kullanımı,çeşitleri türkçe sözlük, sesli sözlük, ingilizce sözlük, türkce sözlük, almanca sözlük, moonstar sözlük, eng sözlük, fransızca sözlük, turkçe sözlük, tükçe sözlük, sözlük türkce, sözlük türkçe, hollandaca sözlük, pratik sözlük, türçe sözlük, rusça sözlük, redhouse sözlük, inglizce sözlük, sözlük almanca, turkce sözlük, rusca sözlük, ingilzce sözlük, babylon sözlük, bedava sözlük, sözlük sesli, mtu sözlük, sözlük indir, çeviri sözlük, teknik sözlük, italyanca sözlük ispanyolca sözlük, zargan sözlük, sözlük indirme, fransizca sözlük, dil sözlük, yunanca sözlük, japonca sözlük

gotik

Serbest Kürsü ve Sözlük gotik Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız * orta çağa özgü olan. * bir sıfat olarak örümcek kafalı. * ilginç bi akım, beyaz ve siyah tonlarına ağırlık veren er kişi. * "i'm so gothic,my diapers were pvc." "i'm so gothic i have zippers on my wrists" "i'm ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi

gotik

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 09-01-2009, 05:37 PM   #1 (permalink)
Albay
 
Üyelik tarihi: Dec 2008
Mesajlar: 432,578
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bluemoon24 is an unknown quantity at this point
Standart gotik

* orta çağa özgü olan.



* bir sıfat olarak örümcek kafalı.



* ilginç bi akım, beyaz ve siyah tonlarına ağırlık veren er kişi.



* "i'm so gothic,my diapers were pvc."



"i'm so gothic i have zippers on my wrists"



"i'm so gothic i'm black"



hatta ve hatta abartıp"i'll be right back,i need to slit my wrists"diyen tür.



* south park'taki hayattan bikmis ergen tipler. siyah giyerler ve popüler herseye karsidirlar, ayrica cok iyi dans ederler.



* bir dönem cami cami gezerek gotik mi degil mi diye istanbul sokaklarını asındırmak zorunda kaldıgım zamanları anımsatır.



* Avrupa'da 12.yüzyıldan Rönesans'a kadar sürem bir sanat biçimidir.Gotik adının verilmesi,bu sanatın eski barbarlara benzetilerek hor görüldüğü içindir.



* ortaçağ yaşam tarzı.o dönemlerde barbar anlamına gelirmiş.bu kelime.avrupa da,özellikle fransa da 12.yy dan rönesansa kadar süren bir akım.18.yy da ingiltere de,bugünkü gibi korku,karanlık,şiddet,kasvet,kan ve gizemlilik için kullanıldı.hristiyan edebiyatını büyük bir ölçüde etkiledi.*hristiyan kadınların kötülüklerle ve yaratıklarla mücadelesini anlatmıştır.daha sonra ışık gelmiştir ve bu kadınlara yardım etmiştir.böylece dini bir kimlik almıştır.mimarisi katedraller,ince uzun sivri kuleler ve kiliselerdir.



* paradise lost'un 1991 yılında çıkardığı ve yepyeni bir metal müzik türünün*doğmasını sağlayan 2. albümünün ismi.



* tamamen çarpıtılmış bir hadise.açılsa da yazsam dediğim başlık.



siyah gothluk sembolü olmuş nedense.goth olmak isteyen herkes 1siyah entari ile çıkıyor piyasaya.



ben senelerdir gothic-doom dinleyicisi olarak onlara tavsiyem,öğrenin de yapın.3tane grup adı saymakla goth olunmaz.ayrıca siyah renkten iğrendim sayelerinde.yeri geldiğinde mavi hatta pembe de hüznü karamsarlığı anlatır.



* gothic olmak,dünyaya bir sis perdesinin arkasından bakmaktır.







hayatın tüm güzelliklerinin geçici,bir o kadar da "elde edilemez" olduğunu ve hüznün bu dünyayı yönettiğini anlamaktır gothic olmak.







haddinden fazla olgun olmak,başkalarının göremediklerini görmek,gülmeyi unutmaktır gothic olmak...







dünyanın,içindeki duygularla birlikte için için yandığını görmek , sevginin yalan olduğunu ve hırs denen şeyin insanları kemirdiğini görmektir gothic olmak...







tanrıya kırgın olmak,neden bu kadar kötülüğün ortasında yaşamak zorundayız sorusunu defalarca "aslında boş olan" gökyüzüne yöneltmektir gothic olmak...







belki de "yanan bir arzuyla" ölümü özlemektir gothic olmak...



* gothic akımının tohumlarının atıldığı 90 lı yılların başında paradise lost'ın çıkardığı albüm ve albümde yer alan parçanın ismi.o ana kadar hiç birlikte kullanılmayan gothic tarzı sözler,kadın vokal,brutal vokal ve depresif,isyankar riffler le birlikte doğacak bir akımın habercisidir.sözleri







Denying our restlessness



Frustrations tension eludes



The past was clean



Where thoughts were mild



The present day horrors alive







Slowly passing timeless horrors







Lives within all fear



The mourning in my tears



Drown all the past



We lived beneath these years



Awaiting for the call



For all life to expire



Passive to this day



To infinity we'll fall







The light is dim before us



Shadows appear and fall



A barrage of savage ways



Only the darkness can filter through







Awaiting for the call



For all life to expire



Passive to this day



To infinity we'll fall



Lives within all fear



The mourning in my tears



Drown all the past



We lived beneath these years



* gotik sanatı islam sanatından gelen sivri kemer özelliğiyle roman mimarisindeki yuvarlak kemerlerin yerini tamamıyle silmiştir. Roman mimarisinde Almanya'nın başta olmasına karşılık gotik mimarisinin gelişmesinde rehberlik Fransa'nın elindedir.







1255'te kurulan sorbon universitesi bütün Avrupa milletlerinin bakışlarını çevirdikleri yerdi. Gotik mimari Paris etrafında meydana gelmiştir. Değişme 12. yüzyıl sonu ile 13. yüzıl başında oldu. O zamana kadar mimarinin belli başlı organı olan duvarlar kayboluyor yalnız payeler, kemerler ve payanda kemerlerinden ibaret bir yapı iskeleti kalıyordu. tonozları taşıyan paye sıralarının araları pencerelerle ve renkli camlarla kapanarak kilisenin içi dış dünyaya açılmış oluyordu. Bu yüzden Kilisenin cephesi abideleşmiş portallerle bütün hristiyanları davet eder gibi duruyordu. portallerin etrafı tevrat ve incilden alınmış konuları anlatan heykellerle doludur. Bu heykeller artık mekan içinde serbest halde olup roman heykelleri gibi kitleye bağlanmamaktadırlar. Köşeler üzerinde yükselen iki kule cepheyi kuvvetle kavramaktadır. Roman üslubundaki manastır kiliselerinin yerini Gotik mimaride halk yığınları tarafından yapılan katedraller almış, yüzbinlerce insan bunların işçiliğinde çalışmıştır. Bu yüzden Gotik hristiyanlığın mimari bir ifadesi olarak görülebilir.







ilk örnekleri için







Fransa'da





Ancak gotik mimari amien katedralinden sonra artık gerileme dönemine başlayacaktır.



Gotik mimari Fransa'dan bütün Avrupa'ya yayılmıştır. ingilizler kendi memleketlerinin Gotik sanatına ingiliz üslubu derler. Roman mimariside burada Norman üslubu diye anılır.







Örnekleri için







ingiltere'de







Almanya'da Roman sanatının parlak gelişmesi yüzünden Gotik sanat ingiltere'den sonra başlar. Alman taşçı ustaları Fransa'ya göç edip buradan Gotik sanatı öğrenmiş olarak Almanyaya döndüler.







Örnekleri için







Almanya'da









* ilk başta italyan sanatçılar tarafından ortaya atılan bu kelime mimari yapılar için kullanılırdı fakat gel zaman git zaman bu kelimesinin sadece bu anlamının yetersiz olduğu anlaşıldı. davranışlar, giysiler vb şeyler için de bu tabir kullanıldı. bu sözcüğün mimari yapıdaki özelliği keskin olmasıdır.



şu anda kimi gariban gençlerin gotik olduklarını sanarak sadece siyah giyinmeleri maalesef ki bu kelimenin anlamını bilen insanların geyiklerine meze olmalarını sağlamaktadır.



* özenti insanlar tarafında simsiyah makyaj yapmak, ortaçağ kıyafetleri giymekten ibaret sanılan mimari akım.



devasa katedraller bu akımın en büyük yapıtlarıdır. bu katedrallerde genellikle ölüm teması işlenir. bunun amacı insanı ölüme hazırlamaktır. aynı zamanda bu yapıların insan üzerinde şöyle bir etkisi vardır ki insan kendisini o dev yapıların yanında aciz hissetmektedir, yaratıcının büyüklüğü damarlarda hissedilir. zamanla bu yapılar terkedilir, kullanılmaz olur. ama görülmüştür ki bu yapılar ölümsüzdür, çünkü o kadar sağlamdır ki zamana meydan okur. bu da dinin devamlılığını hissettirir insana. katedrallerden sonra bu dayanıklı mimari başka yapılarda da kullanılır



* . daha sonra bu yapılar melankolinin, karanlığın, içe kapanıklığın, ürpertinin yuvası haline gelmiş, birçok edebi esere ilham kaynağı olmuştur. böylece bir akım çıkar ortaya.



* mimari bir tarz.







- naber begüm nasılsın



+ 13 yıldır gülmüyorum ben biliyor musun *



- heee. iyimiş...*



* türk genci, özellikle türk kızları tarafından -ki genelde 18-24 yaş arası üniversite gençliğindne bahsediyorum- karalar bağlamakla, kaşa göze siyah makyaj yapmakla sınırlandırılan akım. hanghisiyle konuşsanız, ben öldüm, bittim, lanet olsun ne kadar boktan bir dünya burası, diyalogları ile rahatlıkla karşılaşacağınız tiplerdir bunlar. yav kızım sen daha ne gördün ki neden ağlıyorsun? ulan bir defa sevgilinden ayrıldın diye ölmek istiyorsan e diyim ben sana?









* otçu tayfadandır bu akımın özenti kesimi. dertsiz başa dert açma uzmanıdır kendilerine hayatı kahredip asalakımsı bir hayatla yaşar giderler.



* er geç bu gotik halet-i ruhiyeden sıyrılıp normal hayata dönecek insanlardır. hatta eller havaya ya gidip fiçyu hendz ap* diye pöykürenlerin en ateşlisi de bunlar olmaktadır. bu yazıyı okuyup da annesi gotik olan biri varsa yazarlığı filan bırakır gotik takılırım ben de.

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

bluemoon24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


gotik

Serbest Kürsü ve Sözlük gotik Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız * orta çağa özgü olan. * bir sıfat olarak örümcek kafalı. * ilginç bi akım, beyaz ve siyah tonlarına ağırlık veren er kişi. * "i'm so gothic,my diapers were pvc." "i'm so gothic i have zippers on my wrists" "i'm ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:22 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.