![]() |
aa sen mi geldin * retorik soruya bir örnektir. * - aa sen mi geldin? - evet ankarada islerimi erken bitirdim . nebahat niye ciplaksin. - senin icin kocacim. - peki bu erkek pantolonu kimin. - benim kocacim. - sunu bir dolaba asayim... nebahat bu herif ne ariyor..adi kari beni aldatiyorsun haaaa - ama fikret acıklayabilirim... - smith wesson'a acikla kahpe grow grow.... * kekedir keke. * aa sen mı geldin * - aa sen mi geldin? + hayır. - hönk!? * -aa sen mi geldin? +niye başka birini mi bekliyordun? -yooo şey !?! +o zaman bi çekil de içeri geçeyim... +tabi tabi, geç ya geç, kapıda kaldın...* * -Aaa sen mi geldin? -Evet önce ben geldim bu sefer - Ne garip dimi Osman ilk defa sevişirke senden önce geldim.... * - aa sen mi geldin? + aa bu benim lan! - aaayda?! * cevabı ruh haline göre değişebilen sorulardır . - aa sen mi geldin ? + yooo , sen ben gelmemişim gibi davran . * gelmesini beklemediğimiz birini karşımızda görünce şaşkınlıkla sorduğumuz sorudur. * -aa sen mi geldin? -türksün di mi? * sabit hatlı telefonu arayıp -aaa eve geldinizmi? tarzında olaylarda yaşanabiliyor. * ne zaman geldin ruhum.. duymadım.. * ziyaret edeceğinizi haber verdiğiniz anneannenizin kapıyı açmasıyla beraber patlattığı ve derin anlamlar içeren *soru cümlesi. * transkriptlere bakılırken yapılan monologlaradaki soru cümlesi. - aa sen mi geldin? + yok abi ben dc yim - olsun koşullu moşullu geçmişiz + lakin hemen arkadan 2 tane ff geliyor - yapma beeaaa |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:09 PM. |