![]() |
tutankhom * eksi sozluk'te bir yazar arkadaş. bu entryi okuduysan benimle iletisime gec dediğim yazar. * * edit büdüt : geyik yaptim sakin kizma dediğim kibar insan. * ekşi sözlük'te bize yaptığı kıyak için teşekkür ettiğim yazar. * ekşi'nin en iyi, en kaliteli yazarlarındandır. * * edit: açtı hakkaten * * an itibariyle uludağsözlükle ilgili bir kaç entry girmiş ekşi yazarı... * . * az kaldı uçacak. * esprilere espri ile karşılık vermiş ekşici... * "uçmasın lan iyiymiş bu" dediğimiz eşki yazarı... * arjen robben ile ilgili entrysine koptuğum sözlük yazarı. * . * beni eğlenceli bulduğu için teşekkür ettiğim yazar. uludağ sözlük'ü okuması da ayrıca sevindirdi beni.. . * böyle giderse eğer aşağıdakine bakınız: * arkadasa satasmayin lutfen tadinda birakalim dediğim hededir. * * * hani bana hani bana yazari. * * arkadas su an offline dediğim yazardır. * larker'a da başlık açmış ve bizi sevindirmiş ekşici. * daha uludağ sözlükte yazar olamadan hakkında yazılan bütün yazılar hakkında teşekkür etmek isteyen fakat caylaklık nedeniyle bir türlü edemeyen mazlum durumunda ki yazar. * 2 saat içinde uludağ sözlük'te 29 entrye ulaşan ekşi yazarı. * her isteyene başlık açıyor, takdir ettim valla.. * * eksisozlukde sol framenin bir anda uludağ sözlük yazarlarıyla kaynamasına neden olmusdur. hayır hakkımda başlık istediğim falan yok.* * hoşgeldin dediğim yazardır kendileri..uludağ sözlük tayfasının ekşi'den son transferidir * umarım buralarda eğlenir.. * hoşgelmiş yazar. * otisabi hakkında yazdığı entryden sonra, ekşi'ye gidip otis'in entrysini okumama ve ne guzel yazmis adam dememe sebep olan arkadaş..* * an itibariyle nicelik ile niteliği ayrımayanlar tarafından nitelenmeye çalışıldığını zannettiğim yazar. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:52 AM. |