Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Sözlük

Uyarılar

Sözlük Nedir,Kimdir,İngilizcesi,Türkçesi,Nerededir,Hayatı,Anlamı,neden,sadece,anlamı,kullanımı,çeşitleri türkçe sözlük, sesli sözlük, ingilizce sözlük, türkce sözlük, almanca sözlük, moonstar sözlük, eng sözlük, fransızca sözlük, turkçe sözlük, tükçe sözlük, sözlük türkce, sözlük türkçe, hollandaca sözlük, pratik sözlük, türçe sözlük, rusça sözlük, redhouse sözlük, inglizce sözlük, sözlük almanca, turkce sözlük, rusca sözlük, ingilzce sözlük, babylon sözlük, bedava sözlük, sözlük sesli, mtu sözlük, sözlük indir, çeviri sözlük, teknik sözlük, italyanca sözlük ispanyolca sözlük, zargan sözlük, sözlük indirme, fransizca sözlük, dil sözlük, yunanca sözlük, japonca sözlük

3 bucuk yasinda istiklal marsi bilen kiz

Serbest Kürsü ve Sözlük 3 bucuk yasinda istiklal marsi bilen kiz Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız * içinde bulunduğumuz günler içersinde yurdumuzun her tarafından örneklerini televizyonlardan izlediğimiz şaheser ,duygulanılası çocuklar. işte bunlardan sadece bir tanesi: http://www.youtube.com/wa...psearch=ISTIKLAL%20MARSI + * 3.5 yasinda olmasina ragmen istiklal marsinin 10 kitasini da ezbere okuyan kizdir. kanal d de seda sayan'in sabah ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi

3 bucuk yasinda istiklal marsi bilen kiz

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 10-01-2009, 05:37 PM   #1 (permalink)
Albay
 
Üyelik tarihi: Dec 2008
Mesajlar: 432,578
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bluemoon24 is an unknown quantity at this point
Standart 3 bucuk yasinda istiklal marsi bilen kiz

* içinde bulunduğumuz günler içersinde yurdumuzun her tarafından örneklerini televizyonlardan izlediğimiz şaheser ,duygulanılası çocuklar.







işte bunlardan sadece bir tanesi:







http://www.youtube.com/wa...psearch=ISTIKLAL%20MARSI +



* 3.5 yasinda olmasina ragmen istiklal marsinin 10 kitasini da ezbere okuyan kizdir. kanal d de seda sayan'in sabah programinda olan bu olay cocugun onca kelimeyi bir hevesle 4 dakika boyunca hic durmadan okumasiyla noktalanmistir. 50 yasina gelip istiklal marsinin 2 misrasini bilmeyen buyuklerinin yuzunu kizartmis gelecegin basarili insani.



* sadece ezberlemekle kalmamış ,dinleyenlerin kanını donduracak kadar candan söylemiştir.helal olsundur...



* alnından öpülesi, şekerlere, dondurmalara, cipslere, çikolatalara boğulası, ailesi kutlanası cici kızdır.



* hayatı boyunca manken, fotomodel olamayacak yavrucak. yazık olmuş.



* fazla şımartılmamalıdır. En azından bu okuduğu marşın tarihi ve anlamı kalbinde yer etmelidir ki yeteri kadar örümcek ağıyla kaplanmış olan beyinlere bir de bu güzel akıllı kızınki de eklenmesin.



* yürekten kutlanası küçük kız... tüm yeni neslin böyle yetişmesi gerektiğini ısrarla hissettiren durum...







3 buçuk yaşında istiklal marşını ezbere bilmesini geçtim, hangimiz o kadar vurgulu okuyabiliyoruz ? * öyle can alıcı yerlerde yapıyor ki vurgusunu insanın tüylerinin diken diken olmaması imkansız. örümcek kafalara sesleniyorum! dinlediniz mi?



birşeyler hissedebildiniz mi?



* istiklal marşımızı sıçar gibi de söylese bence de helal olsundur.



* küçük kızımız gayet güzel ezberini yapmış ve dinleyenleri derinden etkilemiştir,ancak acaba kimlerin dolduruşuna getirilmiştir,hangi kirli eller deyim yerindeyse tribünlerre oynamak için bu masum meleği kullanmıştır sorusunu akıllara getirir...



* 6 yaşında kitap yazmaya başlayacak olan kız.



* ezber yeteneği kuvvetli bir kız çocuğu.bu kızı önce seda sayan'da sonra uluslararasi turkce olimpiyadi'nda gördük.yarın atv ana haber'de de görebiliriz.daha sonra uludağ sözlük istiklal marşı zirvesine de gelebilir.kimin organizasyonunda söylüyorsa o sömürü yaptırıyor demek ne kadar doğru olur onu vicdanımıza sormak lazım.yapılan güzel işleri karalamak bu kadar ucuz olmamalı.



* yüzümün kızarmasına sebep vermiş kızdır. *



* kaç defa izlersem izleyeyim her seferinde tüylerimi diken diken etmeyi başarabilen küçücük bi kızdır.



* http://www.haber7.com/haber.php?haber_id=165399



* o yasta istiklal marsindan ne anliyor dedigim olaydir.tabii guzel seyler bunlar o ayri..



* bu kadar yüksek sesle bir 5 sene daha okursa ses telleri kopması muhtemel yavrucak



* pedagogdan kulak burun boğaza kadar pek çok alandan uzmanlar tarafından bir süre daha gündemde kalırsa sosyal



* veya fiziksel



* bakımdan sağlıksız büyüyeceği kanaatine varılmış, istiklal marşı ezberletilip bağıra çağıra okutulan ve o yaşta ne okuduğunu anlamadığı, tekrar uzmanlar tarafından da onaylanan, yine de istiklal marşının 10 kıtasını bildiğinden ibretlik durumdaki küçük kız.



* "vaayy örnek insan" lafını hayatı boyunca duyacak gibi bi izlenim uyandırdı bende. başka işin mi yok kızım git çamurla oyna,her şeyin bir zamanı var.



* 3.5 YASINDA OLMASINA RAGMEN KIMI ''TüRKüM TüRKLüğüN TüM KURALLARINI BILIRIM '' DIYEN INSANLARDAN GüZEL OKUYAN TAKTIR EDILESI KIşILIKTIR.



* uzmanlar tarafından duygusal gelişiminin zararlı olabilecegi belirtilen kız..







http://www.milliyet.com.t...006/07/09/yasam/ayas.html



* son derece gereksiz, abartılı ve abartılmaya devam edilen hadiseler bütünün parçası. olan yine çocuğa olacaktır. zira sergilediği tavırlar, 3.5 yaşındaki bir çocuğun tavırları, hal ve hareketleri değildir. 3.5 yaşındaki bir çocuk, 3.5 yaşındaki bir çocuk kadar bildiği, 3.5 yaşındaki bir çocuk gibi davranabildiği sürece daha mutlu olacaktır kanımca. bi çocuğun yaşıtlarına oranla biraz daha fazla şeyin farkında olması onu daha mutsuz etmektedir gibi hissetmişimdir hep. üstelik 3.5 yaşındaki bir çocuğun istiklal marşının 10 kıtasını ezbere, aşırı hissiyatlı bir şekilde okumasındansa, iki kıtasını, yarım yamalak, biraz mahçup tavırlarla, arada mısraları unutarak okuması daha sevimli olacaktır.



* ahanda buraya yazıyorum 7-8 yıl sonra "işte o kız" diyerek haber bültenlerine konu ve konuk edicekleri kişi.hatta tekrar okutucaklar da.







izlemek isteyenler için







http://www.thehealthnews....al_Marsi_okuyan_SUGRA.avi



* duydum, izledim. olusan surat ifademi de gormek istedim o anda. bu cocuk kullandigi kelimelerin anlamini biliyor mu ki? onu da gectim, ona istiklal marsini bu sekilde okutturan, 3.5 yasindaki bebek sayilabilecek cocugu canhiras bir sekilde bagirtan zihniyet, ne yaptigini farkinda misin? belli ki zeki bir cocuk, belli ki hafizasi kuvvetli, iyi de bunu kullanmanin anlami ne? bu cocuk bunu ezberler, sonra da unutur belki, illa psikolojisinde onulmaz yaralar acilmasi gerekmez, ama kendisini yetistiren anne babanin gelecekte yapacaklarini, cocuklari uzerinden prim yapmaya devam edeceklerini dusundukce hem o ebeveynlerden, hem de bunu gurur duyulcak bir sey gibi gorup alkislayan insanlardan tiksindim. istiklal marsindan da, ataturk ilkelerinden de anladigimiz bu iste, bir fark yok. gosteriye devam edelim bakalim, nereye kadar...

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

bluemoon24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


3 bucuk yasinda istiklal marsi bilen kiz

Serbest Kürsü ve Sözlük 3 bucuk yasinda istiklal marsi bilen kiz Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız * içinde bulunduğumuz günler içersinde yurdumuzun her tarafından örneklerini televizyonlardan izlediğimiz şaheser ,duygulanılası çocuklar. işte bunlardan sadece bir tanesi: http://www.youtube.com/wa...psearch=ISTIKLAL%20MARSI + * 3.5 yasinda olmasina ragmen istiklal marsinin 10 kitasini da ezbere okuyan kizdir. kanal d de seda sayan'in sabah ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:09 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.