Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Sözlük (http://www.hayatimdegisti.com/forum/sozluk/)
-   -   rectoa (http://www.hayatimdegisti.com/forum/sozluk/157661-rectoa.html)

bluemoon24 10-01-2009 05:41 PM

rectoa

* dördüncü nesil uuser... * * *

* çalışkan bir dördüncü nesil yazar. sözlüğümüzde uzun süre yazmaya devam eder umarım.

* her alanda girdiği bilgi içerikli entryleri ile sözlüğe katkı sağlayan, tebrik ettiğim yazar.

* manasını bilmediğimiz ya da unuttuğumuz kelimeleri, kavramları bizlere açıklayan dördüncü nesil. bunlar sol taraftan jet gibi geçseler de yakalayabildiğimi okuyorum.

* yazarım "aklıma ne gelirse yazarım" diyen yazar..

* an itibariyle c harfini önüne açmış, alfabetik sırayla bizi sözcük anlamları konusunda bilgilendiren yazar.

* an itibariyle elinde sözlük olduğu anlaşıldığının farkına vararak, alfabeden karışık bir sıralama takip eden yazar.

* entrylerinden değil de screenshotlarından tanıdığım yazar.birara entrylerini de okuyacağım ama şimdilik screenshotlarda başarılı olduğunu söyleyebilirim.

* entrylerini okumaktan, çok ama çok zevk aldığım yazar. espri anlayışına bayılıyorum. bilgi entryleriyle birlikte, her telden yazmasıyla, sözlükte göz doldurmuştur.

* Az önce aynı internet cafede oldugumuzu fark ettiğim ve hafif özel net hayatına röntgencilik yaparak nickini dikizlediğim sanırsam kpss'yle ilgili bilgiye aç, nesildaş hemşerim.*

* nickimin aynı zamanda yemek ve tatlı ismi olduğunu kanıtlayıp farklılık katan yazar.

* dikkatli ve seviyeli yazar.

* her ne kadar hoşuna gitmese de 2000. entrysini kendi başlığı altına girmek isteyen yazar.

2000. entrye gelince hayatım değişecek sanırdım, sözlükte havai fişekler atılacak, zall çıkıp bir konuşma yapacak, sonra beni davet edecek, plaketimi alacağım falan.

hayal kırıklığına uğradım lan resmen, kimsenin umrunda değilmiş. neyse bu da böyle bir entryimdir.

* anlatması çok zor olan yazar. kelime bulmak için didinir de bulamazsınız. uzun dostlukların bile vefasızlıkla sonlandığı dünyada, bir selamın yüz yıl hatırını sayar, dürüst insanı bir okuyuşta anlar ve zor gününüzde ortaya atar kendisini. siper olur, can olur. tabiri caizse erkek adamdır. insanın özünü görmek gibi bulunmaz bir şahane tarafı vardır. sizi yıllardır tanıyanlar bile hakkınızda yanılır da o yanılmaz. insanı insan anlar sözünü ispatlar. o anlatılamaz, tanınır ve anlaşılır ancak.

* içtenlik dolu süper yazar. bu ne sıcak göndermedir. yarmıştır.

* dünyanın en güzel yazarıdır. doğrucu davuttur hastayım kendisine.

* dünyanın en güzel yazarıdır.

* hasta olunacak bir dünya davuttur *.

* dünyanın en güzel davulcu davutudur.

* davutların efendisidir. *

* en davul davut'tur. *

* yazarın en güzel dünyasıdır. davulcu davuttur doğruyum kendisine.

* kendisine doğru olduğumuz için x ve y noktalarımızda bulunmaktadır. *

* yazarların en güzel davulu olan dünya markalı bir doğru türüdür.

* sözlükten tiksinmiş yazar zannımca ..

WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:56 PM.