![]() |
ucu bir arada * eskiden sadece şehirlerarası yolcu otobüslerinde verilirken şimdi herkesin evinde beşer onar bulunan içmekten artık gına gelen içecek. * trt'nin üç muhteşem sanatçıyı bir araya getirdiği güzel programdır: gulsen kutlu[koçhisar'ın yanık sesi], emel tascioglu[kırşehir'in hanımefendisi], ve nursac oner gunhan[yorum haddime değil] * msn iletisinde 'nescafe bile üçü bir arada, ama ben yalnızım ' şeklinde ileti yazılmasıyla daha farklı baktığım üçlü. sahiden. * birbirinden ayrı düşünülemeyen kavramlardır: kalem + defter + silgi telefon + cüzdan + anahtar ketçap + mayonez + hardal almanya + fransa + ingiltere zetin + peynir + reçel kaşık + çatal + bıçak sarı + kırmızı + mavi mashar + fuat + özkan bulgur + pirinç + makarna kadın + para + araba çiçek + börtü + böcek katı + sıvı + gaz yatak + yastık + çarşaf öğretmen + öğrenci + okul domates + salatalık + biber uludağ sözlük + msn + müzik * elma + armut + kel mahmut * * metin + ali + feyyaz mazhar + fuat + özkan * kel + kör + kirpi * geldim + gördüm + yendim kahve + süt + şeker makarna + ketçap + kola nasıl? + nerde? + ne zaman? kim? + kiminle? + nerde? * naber abi + iyi abi senden naber? + iyi nasıl olsun. ben + kendim + Irene ** * bence nane+limon+bal * . * insanları standardize eden neskahavesi türü. * kahve bile üçü bir arada ben niye yanlızım dedirten mahlukat. * hepsi grubundan sonra dört gözle beklediğimiz yeni pop oluşumu. * çamaşır makinesi + buzdolabı + fırın diş macunu + diş fırçası + su oje + aseton + pamuk yemek yemek + uymak + seks yapmak kuru fasulye + pilav + soğan süt + bal + yumurta anne + baba + çocuk çivi + çekiç + duvar yıkama jeli + tonik + nemlendirici gaz lambası + gaz + ateş nokta + doğru + küme 2 kadın 1 adam 1 kadın 2 erkek un + yağ + tuz cumhuiyet + demokrasi + laiklik * elit kesim için: fantezi - sabun - selpak taşra kesimi için benim gibi bulvar gazetesi- tükürük- son aşama için birinciyi okuyun. * çay-simit-kaşar peyniri. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:25 PM. |