| ||||||||||
|
Serbest Kürsü ve Sözlük sevgilim Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız * bir nazim hikmet ran şiiridir. Sevgilim yalan söylersem sana Kopsun ve mahrum kalsın dilim Seni seviyorum demek bahtiyarlığından Sevgilim yalan yazarsam sana Kurusun ve mahrum kalsın elim Okşayabilmek saadetinden seni Sevgilim yalan söylerse sana gözlerim iki nadim gözyaşı gibi ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack ![]() | Seçenekler ![]() | Stil ![]() |
![]() | #1 (permalink) |
Albay ![]() Üyelik tarihi: Dec 2008
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() * bir nazim hikmet ran şiiridir. Sevgilim yalan söylersem sana Kopsun ve mahrum kalsın dilim Seni seviyorum demek bahtiyarlığından Sevgilim yalan yazarsam sana Kurusun ve mahrum kalsın elim Okşayabilmek saadetinden seni Sevgilim yalan söylerse sana gözlerim iki nadim gözyaşı gibi avuçlarıma aksınlar Ve göremesinler seni bir daha * sevgilim ecza dolabinin raflarinda bekle beni bir tüp diş macunu, bir şişe siyanür ve zambak kokulu sabunlar sevgilim Büyük Millet Meclisi'nde bekle beni kürsüdeki yerimi isit Güzel Konuşma Dersi verecegim hiç agzimi açmadan sevgilim iki bilinmeyenli bir denklemde bekle beni matematik tanrisinin sonsuzluk evi ve akil hastanesinin sisli bahçesi sevgilim bir kedi pençesinde bekle beni yüreginde deltali tirmik izleri ve karikatür saraylar sevgilim polis otolarinin firil mavi işiginda bekle beni sakalli kaldirimlar, guguklu saat suçlari ve tarçin kokulu şizofren sevgilim Çocuk Kalmişlar Dernegi'nde bekle beni ' hepsi pekiyi ' süt dişlerin, korsan gemilerin ve altini islatmiş bez bebegin sevgilim bu şiiirin çikişinda bekle beni saat kulemizi geçenlerde yiktilar akgun akova * çok saçma bir hitap şeklidir. * nazım hikmetin istanbul hapisanesinde yazdığı şiiri. Sevgilim, başlar önde, gözler alabildiğine açık, yanan şehirlerin kızıltısı, çiğnenen ekinler ve bitmez tükenmez ayak sesleri : gidiliyor. Ve insanlar katlediliyor : ağaçlardan ve danalardan daha rahat daha kolay daha çok. Sevgilim, bu ayak sesleri, bu katliâmda hürriyetimi, ekmeğimi ve seni kaybettiğim oldu, fakat açlığın, karanlığın ve çığlıkların içinden güneşli elleriyle kapımızı çalacak olan gelecek günlere güvenimi kaybetmedim hiçbir zaman... * ing. * * Sen benim yorgun, vazgeçmiş Öyle bir zamanıma rastladın Sevgilim, yoksa ben seni Bir bilsen nasıl severdim Sen benim korkak, güvensiz Yarı mahsun, hatta hesaplı Öyle bir anıma, rastladın ki Hiç bilemezsin, seni ne çok severdim Ah, sevgilim... Sevgilim... Ah, sevgilim.. Ne olur beni düşün, arada sırada an Ne olur beni göğsünde tut, dokunmadan Üstüne tek kelime söylenmesi mümkün olmayan, o kadar dokunan Sezen şarkısı, bilenler bilir Sezen'in ne demek istediğini bu şarkıda. * bir cesit sahiplenme cesididir... Sevgilim , askim , hayatim , canim kelimelerinin cok kullanmasi zaman zaman bayadabilir... * sevgiye sahip olan anlamına gelen sözdür. eşe hitap etmek için kullanılan sözler için de en anlamlı, en yakın olanıdır. herkese canım, hayatım dersiniz ama sadece sevdiğinize sevgilim dersiniz. * * önemi, gizli tamlayanında saklı bir isim tamlamasi. tamlamanın tam hali benim sevgilim'dir. benimdir, ona göre davranmak gerektiğini belirtir. * Sevgilim, yetimim benim, aylar nasıl geçiyor zaman hiç geçmezken kapılar kapalı, dünya buzlu cam uyuşmuş gözlerimin önünde hayat akıp gidiyor hiç kımıldamadan ikimizin yerine dinliyorum sevdiğin şarkıları siyah tişörtünü giyiyorum yatarken gömleklerini, kazaklarını, kokunu senin rüyalarını görüyorum ölür gibi uyurken gün boyu elimde kahve fincanı kapıyı açmıyorum telefonlara çıkmıyorum başını bekliyorum geleceği olmayan hatıraların Sevgilim, yetimim benim, nasıl da kayıtsız gülüyorsun hayata öldüğünden haberi yok fotoğraflarının murathan mungan * bir selahattin ozdemir şarkısı. sözleri şu şekildedir Günlerimiz geçsin güle oynaya Kahkahayla gülelim yalan dünyaya Yıldızlar parlıyor selamlar aya Deniz güzel mehtap güzel sevgilim Şarkılar başlasın artık neşeyle Günümüz başlasın neyle şişeyle Ne olur gönlümü bugün hoş eyle Deniz güzel mehtap güzel sevgilim Genç olsun insanin ömrü yeter ki Öyle ateşlenir öyle tüter ki Benim aşkımın ateşi öyle beter ki Benim yeşil gözlü güzel sevgilim Şarkılar başlasın artık neşeyle Günümüz başlasın neyle şişeyle Ne olur gönlümü bugün hoş eyle Benim yeşil gözlü güzel sevgilim * uzun zamandır olmayan bir özellik. * kenan kalecikli'nin bir kitabı. --spoiler-- Zaman yine geceye, yokluğunun en ağır vurduğu saatlere doğru ilerliyor. Hayalin olanca netliğiyle sahnedeki yerini alıyor. Her zamanki gibi çok güzelsin. Başkalaşıyorum. Teslim oluyorum sana bir kez daha. Seçeneğim yok aslında ama olsaydı, böyle bir kaçışı bir an için düşünmeyi bile sana ihanet sayardım. Seninleyim yine, sen oldum. Başkalaştıkça aslıma döndüm... Sana döndüm, kendim oldum. Yokluğun en ileri boyutuyla tenime iyice sokuluyor, böyle bir yangında varlığını bütün güzelliğiyle duyumsuyorum. Her gece binlerce kez yinelenen bu sahnelerde yokluğun ne kadar yakıcıysa varlığın onunla yarışan bir serinlik oluyor yüzümde. Amansız bir çatışmanın ortasında nasıl korumasızım. Gözlerimi kapatıyorum. Artık susma vaktidir. Bir yoksun, bir varsın ama en çok yoksun. Başım dönüyor. Sevgili * ! Ömrümün varı! Ey hayal! Seni seviyorum. --spoiler-- * aşkın nur yengi'nin hesap ver albümünde yer alan şarkılardan biridir. sözleri sezen aksu'ya müzik turhan yükseler'e aittir. sen benim yorgun vazgecmis oyle bir zamanima rastladin sevgilim yoksa ben seni bir bilsen nasil severdim sen benim korkak guvensiz yari masum hatta hesapli oyle bir anima rastladin ki hic bilemezsin seni ne cok severdim ah sevgilim, sevgilim, ah sevgilim ne olur beni dusun arada sirada an ne olur beni gogsunde tut dokunmadan * sevgiliye hitap şeklinde kullanıldığında samimiyetsiz duran kelime. *** * şebnem ferah tarafından başına günaydın eklenerek oluşturulmuş bir şarkı da bulunmaktadır. * * Ey sevgilim, nerelerde dolaşıyorsun böyle? Geliyor seni candan seven aşığın dur onu dinle. Elemi de, neşeyi de beste yapmış diline. Uzaklaşma şirin yarim. Yolculuklar, aşıkların buluşmasıyla nihayetlenir. Her tanrı kulu bunu bilir. Aşk nedir? Ahret demek değildir her halde. Çınlamalıdır neşesi bu anın gene bu anın kahkahalarıyla Çünkü ne olacağı yarının meçhulümüzdür hala, Boş yere vakit geçirmekten artık yoktur bir salah: Öyle ise gel öp beni, genç ve tatlı sevgilim, Ömrü pek azdır gençliğin. william shakespeare * kaybolmaya yüz tutmuş insanı heyecanlandırabiren bir sözdür, popüleritesini 90 lı yıllarda yitirmiştir.
Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayınBir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Serbest Kürsü ve Sözlük sevgilim Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız * bir nazim hikmet ran şiiridir. Sevgilim yalan söylersem sana Kopsun ve mahrum kalsın dilim Seni seviyorum demek bahtiyarlığından Sevgilim yalan yazarsam sana Kurusun ve mahrum kalsın elim Okşayabilmek saadetinden seni Sevgilim yalan söylerse sana gözlerim iki nadim gözyaşı gibi ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi