![]() |
peride3 * 4. nesil uuser. * * yine bir sözlük klasiği peride * üçüncü yazarlığını alarak sözlüğümüze hoşgelmiştir. kendisi bir miktar limonlu çay, sigara ve akor karışımı sevimli bir insandır. * iyi bir yazara benzemektedir, efendim dili sevmektedir. * hoşgelmiştir yazarı..** * yardım peşinde koşmaktan yorulmamış yazar..taktir edilesi ve örnek alınası yazar.. * psikolojide okuduğunu tahmin ettiğim ve de an itibariyle * anova tablolarından girip, orneklem ve bagimsiz degiskenden çıkmakta olan kişi.ayrıca araya serpiştirdiği reliability gibi ingilizce kelimelerle de heralde ingilizce kaynaklardan çalışıyor hissi uyandıran * ,değişik nickli yazar.* * an itibarı hangi tadı dilimizin hangi kısmıyla aldığımızı belirterek bizi bilgilendirmektedir... ** * sarabi cok seven fakat hala üzüm sarabini tatmadigini düsündüren yazarlarimizdandir... entrylerinde ise genelde eksiksiz bilgi icermektedir... yolu acik olsundur... * icinde bulundugumuz modern dunyada entry giren arkadaşımız. * nü peride. pek sevdiğim, kendisini göremediğim şu bir haftada pek özlediğim samsun 216 insanı. beşeri kantininin biriciği. her daim heyecanlı ve yeni tanışmış ifadesi hiç kaybolmasın. * * metu esintileri beraberinde edebiyat, psikoloji vb. bilumum konu hakkında sözlüğü karışlayan yazar. devamını bekleriz. * beni gülmekten öldüren yazar. pek seviyorum. benim stajyerlerim rocks seninkiler sux! * doğru üslubu ve sözlük üstüne attığı çapraz işlemelerle oluşturduğu kanaviçeleri ile gönlümüzü kazanan yazar. sanıyorum bir hanımefendi. * entrysinden sonra toplumda kanayan sosyolojik bir yara olan, selena adı altında yayınlanan diziyle de ilgili yorumları beklenen dikkat çekici yazar. * sabah sabah nerden aklına gelmişse sol frame i ise uygunluk testleri ve türevi binlerce başlıkla donatmış, iki dakikada tüm konuyla ilgili bilgilenmemizi sağlamış yazar. * öz elestiriden yoksun olan yazar. * son zamanlarda sürekli bilgi içrikli entryler giren ve sözlüğü daha yaşanılır bir yer yapma çabasında olan yazardır. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:46 AM. |