![]() |
abd ile istihbarat paylasiminin baslamasi * abd nin donumuzun rengini bile bildiğini kanıtlayan açıklamadır. amerika'nın ırak'taki varlığını onaylama ve bundan nemalanmadır. evet bilmedikleri yok ama bize de söylüyorlar diye suça ortak olmadır. * yandığımızın resmi. donumuza kadar bildiklerini kıçımızın kıllarına kadar öğrenecekler. * + abi x senin için şöle böle dedi - vay teksas. ben ona gösteririm. + kıh kıh. * amerika'nın sevimli gözükmek ve türkiye'de artan amerikan düşmanlığını yok etmek için attığı kurnaz oyunun bir parçasıdır. istihbarat vermekteki ikinci sebepte orta doğudaki istikrarı sağlayan ve her yolun türkiye'den geçtiğini bildiğinden türkiye'yi kullanma isteğidir. silah sattığı bir terör örgütünün yerini bulmak amerika için ne kadar zordur acaba diyede düşünmeden edememekteyim. siz benim müttefiğimizsiniz, biz sizin yanındayız diye gösteriş yapıp, benim askerimin kafasına çuval geçiren bir ülkeye ne kadar güvenebilirimki. zor günler geçiren halkımızı ve doğuda askerlik yapan çocuklarından ötürü gece, gündüz uyuyamayan annelerimizi bu açıklamalarla teskin etmek ne kadar doğru burasıda tartışılır. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:03 AM. |