Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Sözlük

Uyarılar

Sözlük Nedir,Kimdir,İngilizcesi,Türkçesi,Nerededir,Hayatı,Anlamı,neden,sadece,anlamı,kullanımı,çeşitleri türkçe sözlük, sesli sözlük, ingilizce sözlük, türkce sözlük, almanca sözlük, moonstar sözlük, eng sözlük, fransızca sözlük, turkçe sözlük, tükçe sözlük, sözlük türkce, sözlük türkçe, hollandaca sözlük, pratik sözlük, türçe sözlük, rusça sözlük, redhouse sözlük, inglizce sözlük, sözlük almanca, turkce sözlük, rusca sözlük, ingilzce sözlük, babylon sözlük, bedava sözlük, sözlük sesli, mtu sözlük, sözlük indir, çeviri sözlük, teknik sözlük, italyanca sözlük ispanyolca sözlük, zargan sözlük, sözlük indirme, fransizca sözlük, dil sözlük, yunanca sözlük, japonca sözlük

abdullah ocalan in icinde yer aldigi bir genel af

Serbest Kürsü ve Sözlük abdullah ocalan in icinde yer aldigi bir genel af Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız * dtp genel başkanı ahmet turk'ün milliyet gazetesinde ki söyleşisinde söylemiş olduğu cümle. bu ülke genel afları çok gördü dtp başkanı ahmet turk. her genel af da masum insanların göz yaşınada, tecavüzden, kasten adam öldürmeden mahkum giyen gerçek suçluluların masumlar ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi

abdullah ocalan in icinde yer aldigi bir genel af

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 10-01-2009, 08:39 PM   #1 (permalink)
Albay
 
Üyelik tarihi: Dec 2008
Mesajlar: 432,578
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bluemoon24 is an unknown quantity at this point
Standart abdullah ocalan in icinde yer aldigi bir genel af

* dtp genel başkanı ahmet turk'ün milliyet gazetesinde ki söyleşisinde söylemiş olduğu cümle.







bu ülke genel afları çok gördü dtp başkanı ahmet turk. her genel af da masum insanların göz yaşınada,



tecavüzden, kasten adam öldürmeden mahkum giyen gerçek suçluluların masumlar arasında yeniden can alışlarını çok yaşadı. kısaca genel af ülkede kaos a neden olmaktan başka hiç bir fayda sağlamadı, sağlamazda.



ama işin asıl yanlış tarafı ne biliyormusun?



senin ocalan'a da uygulanan bir af söylemin.



30 bin masum insanı katleden bir caniye af verilmesi, güneşin batıdan doğması kadar anlamsız ve saçma bir istektir.



hiç öyle demokratik ülke istiyoruz lafları atmayın. demokrasi olmasaydı siz şuan türkiyenin merkez yeri türkiye büyük millet meclisine giremezdiniz.



hangi ülkede görülmüş dağdaki teröristin milletvekili olduğu?



yat kalk şükret bu ülkede bunu yapabiliyorsunuz.



tabi şimdilik.



* meclisde esrar içildiğinin belgesidir.



* içimiz kan ağlasa da eninde sonunda gerçekleşecek olaydır. bop eş başkanı rte nin önderliğinde ülkemiz eyaletlere de bölünecektir. türkler anadolu coğrafyasının kurak ve verimsiz bölgelerine hapsedilecektir. 80 ihtilalinden beri uğraşılan insan görünümlü koyunu yapan bu ülkede bunlar da maalesef olacaktır. inanç maalesef artık yitirilmiştir.



* yürürlüğe girdiği takdirde tüm azılı suçluların masum olduğunu gösterecek aftır.



* "suçlu adamı bağı$layacağına git organ bağı$la" dedirtiyor yurdum zaten, ki apo'dan organı bırak bi s.kim olmaz o da ayrı bir mevzuu.



* meshur atasözümüzdür



agzını büzüşünden, ömer diyeceği belliydi. bu da o hesap, nihayet meramını söyleyebildi. gelişmeleri hep birlikte izlyeceğiz.



* yapıldığında pkklılar dışında herkesi ayağa kaldıracak durum.



* devletten geliyor:



olmaz olamaz imkansız.



benimsin güzelim.*



* ben öyle affın diye başlanacak ama bitirilemeyecek bir cümle sarfetmeme neden olacak durum.





* niyetini alenen belli eden bir insanın isteği. liderlerinden ayrı kalmaya dayamadılar demek ki. ben de meclistekiler dahil tüm apo yandaslarına imralı'da tam pansiyon tatil fırsatı verilsin istiyorum ama her istediğimiz olmuyor işte. zaten olsa, siz bunu isteyecek fırsatı bulamayacaksınız lideriniz hakkın rahmetine * kavusmuş olacak. ama kısmet.



* böyle bir şeyin teklifini bile veren adamın abdullah öcalanın* yanına tıkmak lazım.



* anormal olanı normalleştirme sürecinin dtp tarafından başlatıldığının işareti. şimdi duyunca tüylerinizi ürperten bu olayı, yakında teve lerde açıkoturumlarda ciddiyetle tartışılırken bulacağız. her şey böyle başladı. beş yıl önce birisi deseydi ki apoya lider diyen bir karı ankarada yolda yürüyecek, linç edilirdi. ama şimdi.....



alışmayın, kaşarlanmayın...



* manda başının da aftan yararlanabileceği, 18 Nisan 2006 tarihinde hukumet tarafından genel affa dair kanun hukmunde kararname hazırlanmasını ama sonradan gelen itirazlar sonucu olayın kapatılmasından cesaret alan cümle..







ahmet türk söylemeden bırakın söylemeyi yapmaya çalışanlar oldu..



* Sırrı Sakık'ın da benzeri bir soru karşısında Birgün gazatesinde de aktarıldığı üzere yapılması için belirli bir alt yapının oluşması gerekli olduğunu belirttiği bir olasılık



* Karşı argüman olarak da akp'nin türban sorununu tek başına çözememesi örneği verilmiştir.





* Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir. Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.







Polis gelecek, asıl suçluları bırakıp, suçlu diye onu yakalayacaktır. Genç, "Polis henüz devrim ve cumhuriyetin polisi değildir" diye düşünecek, ama hiç bir zaman yalvarmayacaktır. Mahkeme onu yargılayacaktır. Yine düşünecek, "demek adalet örgütünü de düzeltmek, yönetim biçimine göre düzenlemek gerek"







Onu hapse atacaklar. Yasal yollarla karşı çıkışlarda bulunmakla birlikte bana, başbakana ve meclise telgraflar yağdırıp, haksız ve suçsuz olduğu için salıverilmesine çalışılmasını, kayrılmasını istemeyecek. Diyecek ki, "ben inanç ve kanaatimin gereğini yaptım. Araya girişimde ve eylemimde haklıyım. Eğer buraya haksız olarak gelmişsem, bu haksızlığı ortaya koyan neden ve etkenleri düzeltmek de benim görevimdir."







işte benim anladığım Türk Genci ve Türk Gençliği!







Mustafa Kemal Atatürk







Atamızın da bir takım hümanistlerin aksine belirttiği gibi teklif edildiği anda türk ulusu gereken tepkiyi verecektir.

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

bluemoon24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


abdullah ocalan in icinde yer aldigi bir genel af

Serbest Kürsü ve Sözlük abdullah ocalan in icinde yer aldigi bir genel af Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız * dtp genel başkanı ahmet turk'ün milliyet gazetesinde ki söyleşisinde söylemiş olduğu cümle. bu ülke genel afları çok gördü dtp başkanı ahmet turk. her genel af da masum insanların göz yaşınada, tecavüzden, kasten adam öldürmeden mahkum giyen gerçek suçluluların masumlar ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:24 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.