![]() |
javelin * dilimizde cirit olarak geçen silah. mızrak gibi fırlatılabilen ya da kalkanın ardına saklanarak biraz uzaktaki düşmana saplanabilen etkili bir silahtır. * kullanıcısı için javelineer * Javelin mızrak anlamına gelir. Javelin kullanınan amazona javazon denir. * hoş giysiler üreten bir bayan giyim markası. * büyük beden içinde çok güzel her biri zevkli giysiler üreten marka. * pamuklu don üstadı. * kadınları donlarıyla kategorize etmeye çalışan bi halttan anladığını güya belli eden, donların hammaddesini bildiğini sanan naylonla pamuğu ayırmaktan aciz olan insanları sazan olmaya mecbur eden yazar şahsiyeti. * anlasilmamis entrylerin yazarı. * kadın uzmanı oldugunu sanan garip kişi.. * böyle güzel bir entrye imza atmış yazardır. * * edit: entryi girdiğimde sol frame'e gelmesi engellenmiş nicktir efendim.kimin fake'i acaba? * * pamuklu donun üstadıymış. açtığı başlığa an itibariyle 10 enty girerek çırpındıkça batmanın en güzel örneğini sergilemiştir.* * sözlükteki varlığını, dişi uuserları deşifre etmeye adamış gibi gözüken kişi. bu sevdadan vazgeçip yazarlık yapmasını bekliyoruz. * sözlüğün karı-kız-cinsellik usssssssmanı. uzman değil. * belirlediği hedefe doğru emin adımlarla, yılmadan, usanmadan, ilerleyen yazar.* * kızların açtığı başlıklar kadar kafasına taş düşmesin demek istiyorum kendisine. * * * sanırsam ki pamuklu don giyen bir sevgilisi vardı. sonra da pamuklu don giydi diye gitti aldattı herhalde kızı -aldatma sebeplerinde öyle yazıyor- sonrada pişman olup sözlükte böyle başlıklar açarak içini rahatlatmaya çalıştığını düşündüğüm bir yazar * çok gıcıktır yahu.meraktan patlatır adamı. * kendini hukukçu zanneden adam. sana mı kaldı kardeşim '' demek istiyorum buradan kendisine. * gerçekleri yazan yazar. * uludağ sözlüğün en iyi yazarı. * gerçek olamayacak kadar güzel başlıklar açan yazar, pardon feyk. yani feyk yazar. feykte olsa yazar anlamında. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:30 AM. |