![]() |
piano forte * bir sözlük yazarı. * lisede hocalarına çok çektirmiş uuser. * takdir edilesi yazar * işi gücü lisedeyken hocalarına ayara vermek olan yazar * ''pin kodunu çok sevdim o beni hiç sevmiyor..'' sloganiyla beni gulduren sozluk yazari.takdir edilesi yazar.yazilari da guzel. * müzik kültürünü sözlüge kaliteli bir şekilde yansıtan yazar. taktir edilesi. * * klasik müzik bilgisini takdir ettiğim, hoş sohbet bir yazar. * * benle kapışmak için yerinde duramayan yazar.*** * Okul anıları ile beni kırıp geçirmiş gece gece sevaba girmiş yazar kişi. * piyano olarak ismi kısaltılmıs çalgının gerçek ismi.klavsenden farklı olarak, tuşa basılma kuvvetine göre az yada çok ses verdiği için, klavyeli çalgılarda yeni bir dönem açtığı için pianoforte * ismini almiş. günümizde ise sadece piyano ismi kullanılmaktadır. * lisede hocalara verdiği efsane ayarlarla hatırlanan, yolda hocalarına rasladığında hocalarının numarası yerine ayarlarını hatırladığı takdire şayan yazar. * girmiş olduğu entry yüzünden kendisini yanlış anlamam sonucunda bana tüm olayı içtenlikle anlatmış ve ona karşı mahçup olmamı sağlayan dost kişilik. * desibeli yüksek kişilik. * ekonometriye farklı bakış açısı getiren insan evladı.çığır açacak.korkmaktayız. * cumayı unutmadım demek istediğim kişi... aklımda * * * * 10 numara müzik zevkine sahip sözlük yazarı. * müzik seçimi ile gecemize renk katan dj yazarı.* * ferhan şensoy, boris vian severlğiyle dikkatimi çekmiş kaliteli yazar. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:47 PM. |