Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Sözlük

Uyarılar

Sözlük Nedir,Kimdir,İngilizcesi,Türkçesi,Nerededir,Hayatı,Anlamı,neden,sadece,anlamı,kullanımı,çeşitleri türkçe sözlük, sesli sözlük, ingilizce sözlük, türkce sözlük, almanca sözlük, moonstar sözlük, eng sözlük, fransızca sözlük, turkçe sözlük, tükçe sözlük, sözlük türkce, sözlük türkçe, hollandaca sözlük, pratik sözlük, türçe sözlük, rusça sözlük, redhouse sözlük, inglizce sözlük, sözlük almanca, turkce sözlük, rusca sözlük, ingilzce sözlük, babylon sözlük, bedava sözlük, sözlük sesli, mtu sözlük, sözlük indir, çeviri sözlük, teknik sözlük, italyanca sözlük ispanyolca sözlük, zargan sözlük, sözlük indirme, fransizca sözlük, dil sözlük, yunanca sözlük, japonca sözlük

korkutucu ilkokul cocuklari - 04.07.2008

Serbest Kürsü ve Sözlük korkutucu ilkokul cocuklari - 04.07.2008 Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız * koskoca adamım, zamanında çok dayak yedim, dövdüklerim de oldu elbet. sezen aksu şarkısı lan bu. sözlerini yazayım da tam olsun. vekkiiiiiitaaaaatuuuuu duddaaaaavekkiiiiii ilkokul çocuklarını sevmedim çok. abimden dayak yemeyi. babamın azarlarını sevdim. dayak yediğim oldu, herkes gibi elbet herkese ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi

korkutucu ilkokul cocuklari - 04.07.2008

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 11-01-2009, 10:53 PM   #1 (permalink)
Albay

Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bluemoon24 is an unknown quantity at this point
Standart korkutucu ilkokul cocuklari - 04.07.2008

* koskoca adamım, zamanında çok dayak yedim, dövdüklerim de oldu elbet. sezen aksu şarkısı lan bu. sözlerini yazayım da tam olsun.

vekkiiiiiitaaaaatuuuuu duddaaaaavekkiiiiii

ilkokul çocuklarını sevmedim çok.

abimden dayak yemeyi.

babamın azarlarını sevdim.

dayak yediğim oldu, herkes gibi elbet

herkese kısmet olmayan yumruklarım

tekmeyi de göze aldım evet.

baba sana teşekkür ederim.

vekkiiiiiitaaaaatuuuuu...pmfh.

neyse, diyordum ki, çok dayak yedim, kavga ettim ama böyle çocukları gördüğüm zaman yaşadığım gerilimi, hollywood filmlerinde kamera karanlık koridordan dönerken yaşamadım yeminle. ayrıca bu köşeyi dönen kameramanların o anki ruh halini çok merak ediyorum. manyak herif, ne aniden dönüp gerilim veriyorsun, ananın evinde öyle mi giriyorsun sen odalara, salona ve de banyoya.

- anne ben şu dolmalardan alıp, hemen sete kaçıyorum. gel bi öpeyim, annelerin en güzeli.

+ oğlum insan gibi dönsene şurdan. mutfak halısının tüm pisliğini kaldırıyorsun.

- annöö ya, işe geç koluyom.

konuya giremedim bir türlü.

bu çocukların yüzüne bakın, koskoca adam gibi. sert ve köşeli. hızlı ve öfkeli. senden benden olgun gibi, görmüş geçirmiş, hayatın tokatını yemiş, 5 yıl hapis yatmış gibi bir halleri var.

asıl en korktuğum ise, bunların belalı abileri. yoksa ben de girişmesini bilirim. kaldırır atıveririm valla. ümüğünü sıktım mı görürsün. yavşak. küçücük haliye bana terso yapıyor. fişini çekiverirler lan adamı. hayır, dayak falan yemedim bunlardan. birden sinirlendim işte. abine ne güveniyorsun lan. yaşıtlarına dalaşsana it.

kimse bana çocuklar masum falan demesin. bu korkutucu ilkokul çocukları ölmesin, dayak da yiyebilsinler.

* japon korku sinemasının beslendiği en geniş tabanlı gerilim temasıdır. japonlar korkar bunlardan .

* sen o ekmeği yiosun ama boğazında kalcak! nihahahahaha

sen o topu aldın ama şimdi patlıcak! nihahaha

gibi cümleler kullanıp diğer arkadaşlarını korkutan çocuklardır.

* fırlama olarak tabir edilen, aslında kendilerine daha farklı isimler yakıştırdığım, fakat küçük oldukları için söylemeye dilimin varmadığı çocuklardır. insan şaka diye 3 arkadaşını erik ağacının tepesinden atar mı efenim?

peki ya şaka diye, önde oturan kız arkadaşının gömleğinden içeri küçük solucanlar sokar mı?

çok kızdım, küçük müçük dinlemicem, açıcam ağzımı.

-örtmenim, yarın 1 nisan.

+ama biz eşşek şakası yapmıyoruz dimi çocuklar?

%eeveeet.

+emre senden ses çıkmadı?

-..

+muhammet'e değil bana bak

-ekieki

+yapmıyoruz eşşek şakası dimi?

-ekieki

+

yeminlen korktum o gün.

1 nisan oldu, kapıyı açtım, altıma sıçtım. alarm takmışlar, kalbim durdu, kulaklarım s.kildi. bomba patladı, oyuncak fareler ayaklarıma hücüm etti. saldalyeye oturmadım, masaya çok yaklaşmadım. korktum diyorum size!

'aşıcılar gelecekmiş' dedim. emre 25 dakika tuvalete kapattı kendini. muhammet fenalık geçirdi.

yihaha..

* serçe parmağını kalemtıraşa sokup derisi yüzen çocuktur.

* hele bir de 10 yıl üst üste sınıfta kaldıysa arkana bakmadan kaçacaksın böylelerinden. ilkokul milkokul ama adamın götünden kan alırlar kamil.

* "var mı uleynn bana yan bakan" dercesine sınıfta dolananlar korkutmazdı bizi. sonuçta öğretmen ceza verdiğinde çöp kutusunun yanında ikimizde kaldırıyorduk tek ayağı havaya. eşittik yani. en azından çöp kutusunun yanında. ben öyle hissediyordum yani. korkutmuyordu beni. ona buna gazoz aldırması, işlerini diğerlerine yaptırması ümüğünü sıkma hissi uyandırsa da bende, "uleynn ben miyim psikopat yoksa" endişesi ağır basıyor, susuyordum sıklıkla.

ama böyle "deli bu" dediklerimiz korkuturdu beni. hani kızları garip hareketlerle etkilemeye, beceremezse korkutmaya çalışanlar... sanıyorum ulugazi ilkokulu 5e öğrencilerinin kız olan kısmı hatırlayacaktır fahrettin adını. allah muhafaza...

* evlerden ırak.

sınıfın pencere kenarlarına çıkar

* "eyfel kulesi yıkılıyooooor" diyerek kendini yere bırakırdı, iki elini vücuduna yapıştırarak ve dizlerini bile kırmayarak... "yapma fahrettin kıracaksın bir yerlerini" dese de kimileri, ben " allahım kafası gözü kırılsın" dediğimde her içimden, gene şüpheleniyordum kendimden psikopat mıyım acaba diye.

bir de özellikle yanından kız geçerse bayılma numarası yapar çullanırdı kızın üstüne. ama ne çullanma. kız dengeyi kaybeder kapaklanırdı yere, fahrettin onun üstüne. potansiyel sapık anlayacağın. " aa fahrettin'e bişey oldu" der toplanırdı millet onun etrafına. ama dikkat et burda fahrettin'in elleri altında kalan kızın bacağında. ben derdim sessiz sessiz " bayıl ama ayılama inşallah". yok yok vardı bende bir tuhaflık.

korkardık yani o yanımızdan geçince. kızdı mı tükürürdü kafana bir de. ağlama, ağlarken bayılma sebebi bir kız öğrenci için. kafada tükürük. evlerden ırak. çek kulağını gene.

bu sapık ruhlu fahrettin korkuturdu bizi en çok yani. düşündürtmedi değil yıllarca "uleyyn acaba psikopat olan ben miyim" diye. " eyfell kulesi yıkılıyoooor" diye düşerken sen fahrettin, düştüğün yerde hep çivilerle bezeli bir tahta koymayı düşledim ben fahrettin.

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

bluemoon24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks