11-01-2009, 11:30 PM
|
#1 (permalink)
|
Albay
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| tatile cikan arkadasin mesaj atmasi * insanın arkadaşının tatildeyken mesaj atmasıdır
* . siz evde gün boyu kadın programları izleyip çekirdek çıtlamak zorundayken, aniden denizin ve güneşin ne kadar güzel olduğuyla ilgili bir mesaj gelir. tam ağlamaya başlayacakken, bu doğa tasvirlerini daha da açar ve cinnet geçirmenize sebep olur. zaten bu andan sonra ona bir daha arkadaş der misiniz, bilmem! çok berbat bi durumdur.
* nispet yapmak arzusuyla yanan arkadaşın yaptığı harekettir. *
* bu konudan rahatsızlık duymak genelde dişicanların işi olduğu düşüncesindeyim. kendilerini çözmek başlı başına bir sorun, ifade etmek de bi o kadar karışık. mesaj atmasa hayırsız gitti oraları bizi unuttu, atsa bana nispet yapıyor derler. ne yapacağını şaşırtıyorlar insana efenim. bu konuda açıklayıcı olması bakımından
bkz>>>
ps: eğer başlık sahibi erkekse g.t oldum kabul ediyorum. ama
istisnalar mustesnadir deyip şimdiden kıvırayım.
* + aloo napıyorsunuz
- çalışıyoruz napıcaz
+ çalışın lan köpekler ben de plaja geldim denize giricem birazdan..
- uyuzmusun lan sen!
+ hahahaha işine bak hadi konuşma..
* Dıt dıt dıt
1 adet okunmamış mesajınız var
Abi yaa bu bodrum' da deniz de amma serinmiş... sen şimdi sıcaktan pişiyosundur da... ben buz gibi biramı da açtım içiyom... etraf turist kaynıyo oğlumm!!! ee staj nasıl gidiyor??
Senin de, bodrumun da taa ..... * staj harika gidiyor, donum götüme yapıştı!!! rahatladın mı şimdi?
mesajınız başarı ile gönderilmiştir.
* bir de bunlarin maille fotograf gonderen tipleri vardir ki, severmisin sabaha mi birakirsin tipleridir.
* arkadaşlığınızı bir daha gözden geçirmeniz gereken insanların "götüne girsin emi" mantığıyla attıkları msjın oluşturduğu durumdur.
tabi bide atağa geçme olayı vardır.tam sizde çanta-bavul toparlıyıp büyük bir heycan ile yola çıkıyor iseniz sevinç çığlıkları altında "akşama yanındayım" nidağları çevirebilirsiniz. Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. |
| |