| ||||||||||
|
Serbest Kürsü ve Sözlük gonul yazar Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız * bir dönemin taş bebek lakaplı sanatçısı... evliliksever dişi... * daş gibi bir hatun muş zamanında * bit kadar köpeğiyle o parti benim bu program benim bir oraya bir buraya koşturan ve yaşlı olduğu halde kendisinin inanmadığı bir kişiliktir * ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 (permalink) |
Albay ![]() Üyelik tarihi: Dec 2008
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() * bir dönemin taş bebek lakaplı sanatçısı... evliliksever dişi... * daş gibi bir hatun muş zamanında * bit kadar köpeğiyle o parti benim bu program benim bir oraya bir buraya koşturan ve yaşlı olduğu halde kendisinin inanmadığı bir kişiliktir * pratikte olsa birkaç yabancı dil bilmesiyle şaşırtmıştır. * zirvede* sozluk yazarlarıyla iyi anlastıgını hissettigim sahsiyet, sozluge yazar olması cok enteresan bir olay olurdu * geçtiğimiz haftalarda popstarda bülent ersoy ablamızın ayar verdiği izmirli taş bebektir kendisi.kimseye zararı yoktur, kendi halindedir. * televizyon makianası zirvesi sonudna sitenin adresini bi kagıta nnot almıs yakında 2. nesil caylak olarak gorebilecegimiz tas olmayan tas bebek. * dün gece televizyon makinası adlı programda kendisine, "gerçekleri tarih yazar, tarihi de gönül yazaar" * şeklinde tezahürat edilmiş yüce insandır.. * gönülden entry yazan yazarlara uygun olan sıfat.yıllara meydan okuyan sarkıcı , bayan , insan... * profesyonel sanat yaşamına 1962 senesinde başlamış olup 1992 yılında da sanat dünyasına veda eden sanatçı. bugüne değin imza atmış olduğu 45'likleri bak bir varmış bir yokmuş / takamadım başıma yıldızlardan tacımı kelebeğim / hayran olurum aşkı bilene kimbilir / şerefe maksadım sana naz yapmak / gönül yazar diyorlar maksadım sana naz yapmak / yollar uzak gelemedim senede bir gün / nazende sevdiğim bağ ayrı bostan ayrı / acımadın mı bana? halime / kalemi al eline arkadaşımın aşkısın / kederli günlerimde aksamdan sabaha kadar / sus sus sus benim de canım var / sarhoş agora meyhanesi / ağlasam kucağında niçin baktın bana öyle / aşk katili dertleri zevk edindim / ne senin aşkına muhtaç seni hatırlıyorum / kader torbası son mektup / ela gözlerine buruk acı / sen bensiz, ben sensiz açık bırak pencereni / hancı bırakın seviyorum / aşkına lanet olsun nisan yağmuru / sabah yıldızı senin yüzünden / aşkım bahardı büyük aşk / uykusuz geceler bilemezsin ki / nasıl geçti habersiz sevmekten kim usanır / oyun bitti dudaklarında arzu / kaybettim mi seni ben? aşk masalı / çapkın kız bağdat yolu / altın tasta üzüm var sen başkasın / kara kedi geçti sevenler ölmez / rüzgar gibi geçti gel desen gelemem ki / şıpsevdi reyhan / dönme bana mektubumu buldun mu / dönemez ki bana özlediğim sevgili * / çalsın sazlar affet beni / hayat geçiyor hemen aşk hikayesi / bu ne bırakın seviyorum / ben gamlı hazan iki yüzlü sevgilim / geçti yıllar senden başkası haram olsun / aşkımla başbaşa ayrılık şarkısı / hatıralar bekle beni geliyorum / bitti mi aşkımız seni sevmek için ölmek mi lazım / şikayetim aşktan aynı yerde aynı gün / yalnızlık sen kimseyi sevemezsin / anlatılmaz bin dert ile tövbeler tövbesi / içsek de yolcuyuz içmesek de kapandı birer birer bıraktığım pencereler / hangi rüzgar attı seni sevenlerin kaderi * / laf aramızda seni sevmek için ölmek mi lazım / şikayetim aşktan artık bu solan bahçede / yalancı yarim senden uzak günlerim / nihansın dideden ağlar gezerim / intizar bir dünya yarattım / tadı yok sensiz geçen at kadehi elinden / bir gece ansızın gelebilirim seni sordum / senin gibi tanrım beni baştan yarat / bak yeşil yeşil dert şarkısı / kadehinde zehir olsa yeter ki gel / beni dertler öldürmüş sen mevsimler gibisin / aramıza kara kedi girdi albümdeki resimler / yeşil gözlerinden muhabbet kaptım her şeyimdin benim / kader ağlattı bizi toprak alsın muradımı / bir tanrıyı bir de beni unutma * şimdiye değin yayınlanmış olan tüm albümleri gönül yazar - halime gönül yazar - dertleri zevk edindim gönül yazar - nisan yagmuru gönül yazar - o agacin alti artik bu solan bahcede gonul yazar cakil galasi nda gönül yazar - aglar gezerim gonul yazar dan secmeler gönül yazar - tadi yok sensiz gecen gunlerimin süper midi play aldirma gonul tas bebek iste benim dunyam gonul defterim gonul den gonullere en iyileriyle gonul yazar yayınlamış olan ep'leri ellerim hep böyle boş / yeni bir aşk arıyorum / hatırlar mısın / para eder çulum yok sensiz kalan gönlümde / ömrümce hep adım adım / yarım kalan aşk /gökyüzünde yalnız gezen yıldızlar / arım balım peteğim / aşkın kanunu dün derken / özlediğim sevgili / çalsın sazlar / adım gibi bilirim / tıpkı benim gibi / aşın çağı yok o ağacın altı / elveda meyhaneci / gurbet / ne birleştik ne ayrıldık büyük aşk / bitti mi aşkımız / olursa olsun / uykusuz geceler / bekle beni / aşkınla başbaşa * tv de son utucu programinda konusurken takma dislerinin sesi kulagimizi yirtan insanimsi. genzinden konusur. * kendimi yaşlı hissettiğim bugünlerde 1932 doğumlu olduğunu öğrendiğim ve hala genç kız olduğunu iddia eden, eğer ben yaşlıysam bu kadın ne sorusunu zihinde canlandıran insan. * şimdilerde 71 yaşında olan profesyonel sanat yaşamına sinemayla başlayanlardan. 1954'te başladığı sinema hayatını 1994 itibariyle sonlardırmıştır. arada geçen 40 yıllık zaman dilimi içersindeyse zor gunler 1994 tanik 1992 hersey kocam icin 1991 ask ruzgari 1987 altin kafes 1982 bitmeyen sarki 1976 ayyas 1974 vurgun 1973 gel desen gelemem ki 1969 olume giden yol 1969 kara gozlum efkarlanma 1968 trafik belma 1967 aslan yurekli resat 1967 kanli mezar 1966 namus kanla yazilir 1966 beyoglu nda vurusanlar 1966 halime yi samanlikta vurdular 1966 mezarini hazirla 1966 idam mahkumu 1966 fakir bir kiz sevdim 1966 65 husnu 1965 huseyin baradan cekilin aradan 1965 tacsiz kral 1965 kocamin nisanlisi 1965 bilen kazaniyor 1965 adim cikmis sarhosa 1965 bir garip adam 1965 dudaktan kalbe 1965 yalancinin mumu 1965 var mi bana yan bakan 1964 koye giden gelin 1964 cimbiz ali 1964 sahte sevgili 1964 su kizlarin elinden 1964 kelepceli asik 1963 atesli kan 1962 bir gecelik gelin 1962 bir bahar aksami 1961 tas bebek 1960 calsin sazlar oynasin kizlar 1954 * bir tür deli ama zararsız*. * Ben yazmak istemesemde gönlüm yazar.Ömrümce hep adım adım,her yerde seni aradım!Ahh işte o şarkı... * öz annesi geçtiğimiz haftalarda vefat etmiştir, allah sabır versin, 150 yaşında da olsa anne annedir. * gerçkeleri tarih yazar tarihide gönül yazar diye giden tezahürata konu olmuş sanatçı. * bir gün katıldığı programın birinde evinde oturduğu yerden katalogdan seçtiği genç erkekleri * evine getirttiğini veya buna benzer bir şeyler söylediğini duyduğum, garip bir kadın. * iki güne bir sabah programlarında görünüp beni sinir krizine sokan kadın. her boku diyo diyo sonra da "hayatım ben öyle demedim" falan filan. la yörü git.
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Serbest Kürsü ve Sözlük gonul yazar Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız * bir dönemin taş bebek lakaplı sanatçısı... evliliksever dişi... * daş gibi bir hatun muş zamanında * bit kadar köpeğiyle o parti benim bu program benim bir oraya bir buraya koşturan ve yaşlı olduğu halde kendisinin inanmadığı bir kişiliktir * ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi