![]() |
nuh tufan * dublorun dilemmasi'nın baş karakteri, sürmeli albino. * en sevilen kitaplardan birinin dublorun dilemmasi´nin bas kahramani nuh tufan. yeni ücüncü nesil yazarimiz.* * nick seçimi ve yazdığı onsekiz entry ile şimdiden tuttuğum yazar.takipteyim.* * 'iyi' yazıyor kendileri. devam... görünüşe bakılırsa bilgili ve bir o kadar da iyi yazan yazar. yeni gelmiş, hoşgelmiş. * ibrahim kurban 'ın kankası. "horlarsam burnumu sıkar mısın?" diyebilecek kadar serseri. müslüman. hırçın. aşık. naif. * "Sen beni öpersen belki de bulvarlar iltihablanır Çağdaş coğrafyalarda üretir cesetlerini siyaset bilimi O vakit bir sufiyi darplarla gebertebilirsin Hayat bir yanıyla güzeldir canım, sen de güzelsin -Yoksa seni rahatsız mı ettim?" * entryleri ve nickiyle sevilen şahıs. zannımca benim gibi sıkı bir murat menteş okuru. bu da benden: 'silahlı mücadele benim seçimim değildi cellatları yelpazeyle püskürtemezsiniz.' * pertevniyal lisesinde bahar şenliğinde tanıştığım yazar murat menteş'in, çok severek okuduğum kitabı 'dublörün dilemması'ndaki esas oğlan. * "biz yetimler intikam iştiyakıyla doluyuzdur." nuh tufan - dublorun dilemmasi |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:51 PM. |